SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da son karar Vestergaard

Trabzonspor’da son karar Vestergaard

01 Ağustos 2022 Pazartesi - 16:59




Trabzonspor’da papatya falına dönen sağ stoper konusunda Danimarkalı Jannik Vestergaard bir adım öne çıktı. 29 yaşındaki Danimarkalı savunmacının kulübü Leicester City1.99 boyundaki ‘kule stoperi’ bordo-mavili takıma vermeye hazır





SÜPER Lig’in başlamasına kısa bir süre kalmasına karşın sağ stoper transferini bir türlü sonlandıramayan Trabzonspor’da rota Leicester City’nin savunmacısı Jannik Vestergaard’a döndü. Axel Tuunzebe, Trevoh Chalobah, Jesus Murillo gibi isimlerle görüşen ancak bir türlü imza attıramayan bordo-mavili kurmaylar, adı adaylar arasında ilk sıralarda yer alan Vestergaard’da karar kıldı. 29 yaşında 1.99 boyundaki Danimarkalı stoperin kulübü Leicester City ile temasları hızlandıran kurmaylar, İngiliz ekibinin kadroda düşünmediği Vestergaard için satın alma opsiyonlu kiralama önerisi sundu. Leicester ile 2024 yılına kadar kontratı bulunan Danimarkalı stoper için vatandaşları Cornelius ile Larsen’in de devreye girdikleri ifade edildi. Danimarkalı Vestergaard, geride kalan sezon Leicester City’de ligde yalnızca 10 maça çıkabildi.

Beğendim
9
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap