SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da Pereira, neden korktuklarını açıkladı!

Trabzonspor’da Pereira, neden korktuklarını açıkladı!

23 Aralık 2019 Pazartesi - 22:39




Süper Lig’in 16.haftasında deplasmanda Konyaspor’u 1-0’lık skorla mağlup eden Trabzonspor'da Pereira açıklamalarda bulundu.





Cemil Usta Sezonu’nun 16.haftasında Konyaspor’u 1-0 mağlup eden bordo mavililerde Pereira önemli açıklamalarda bulundu.

Pereira şu ifadelere yer verdi; ''Belki erken bir golle öne geçtik. Geçen haftayı aklımıdan çıkartamadık gibi oldu. Mağlubiyetin etkisiyle korktuk. Daha iyi savunmaya çalıştık. Bu sefer öne gitmekte eksik kaldık. Daha fazl gol atabilirdik özellike ilk yarı hiçbir pozisyon vermeden başardık. Geri çekildik biraz işin doğası gereği önemli olan buradan 3 puanla ayrılmaktı.  Yusuf Yazıcı’nın sakatlığı ile ilgili Pereira, ''Kendisiyle konuşma fırsatı bulamadım. Çok yetenekli ve güçlü bir futbolcu. En kısa sürede geri döneceğine inanıyoruz.'' Merih Demiral ile dostluğunu anlatan Pereira, ‘’Kendisiyle menajerlerimiz aynı oradan tanışıklığımız var. Kendisiyle aynı zamanda gurur duyuyorum. Kısa süre önce 3.lig kategorisinde oynuyordu şimdi Juventusta oynuyor. Gurur duyuyorum''

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap