SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da oynamak Her Trabzonlu’nun hayali

Trabzonspor’da oynamak Her Trabzonlu’nun hayali

Karadeniz Özel

22 Mart 2019 Cuma - 12:07




Fırtına’nın gündeminde olan Ziya Alkurt Karadeniz’e konuştu





“Elbette önceliğim Denizlispor’u bu sezon şampiyon yapmak ve  Süper Lig’e çıkarmak. Sözleşmem bitiyor. Birçok teklif aldım, Denizlispor’da da kalabilirim ancak; Trabzon’da doğan her çocuğun hayali Trabzonspor formasını giymektir. Ben de bunu çok istiyorum..”

ZİYA Alkurt… Bu sezon ortaya koyduğu futbolla Denizlsipor’un lider olmasında baş rol oynayan isimlerden birisi. Ege ekibini Süper Lig’e doğru koşturan dinamoların başında olan, enerji küpü… Ziya Alkurt’un bu başarısı karşılıksız kalmıyor. Tecrübeli ismi şimdiden bir çok takım transfer listesine almış durumda. Bunların birisi de Trabzonspor. Bordo-Mavili transfer izleme komitesi Ziya ile ilgili raporunda hep iyi şeyler yazmış. Karadeniz de geçtiğimiz günlerde bu durumu haberleştirmişti. O ziya, Karadeniz’in konuğu oldu. 28 yaşındaki Ziya, Denizlispor’u, yaşadıklarını ve geleceğiyle ilgili planlarını anlattı. İşte kendi ağzından o keyifli sohbet:

Bu sezon iyi bir çıkış yakaladım. Tabiki bundan takım arkadaşlarımla olan iyi iletişimimin yanı sıra hocamız Yücel İldiz’in katkısı var. Bize yaklaşımı bir baba gibi. Öğretirken, hep naif. En sıkıntılı anlarda bile onun ağzından sert bir söz duymadık. Bu bizi ekstra motive ediyor. Denizlispor’daki arkadaşlık ortamı da mükemmel. Hedefimiz takımı Süper Lig’e çıkarmak. Bunu başarmak için çok çalışıyoruz. İnşallah sezon bitiminde şampiyon bir takımın oyuncusu olarak sizinle yeniden konuşma imkanımız olur. Sezon sonunda sözleşme bitiyor. Süper Lig’den 4 takım beni istiyor. Menajerim Erdinç Şehit’e onları yönlerdim. Ancak şu an kek isteğimiz ve konsantremi Denizlispor’un şampiyonluğuna veriyorum. Sezon bitiminde Denizli ile oturup konuşabiliriz. Trabzonspor’un beni takip ettiğini duydum. Bu elbette büyük bir onur. Trabzon’da doğdum. Her Trabzonlu’nun hayali bordo-mavili formayı gitmektir. Ben de bu mutluluğu yaşamak isterim. Bazı şeyler nasip kısmet. Ancak şunu söyleyebilirim. Kendimi Trabzonspor’da oynayacak kapasitede görüyorum. Çünkü yapımda hırs var. Başarılı olmak var. Pes etmeyi sevmiyorum. Zaten bir Trabzonlu’nun genlerinde bu vardır. Her şey sezon sonu belli olacak ama bizim Trabzonspor sevdamız hiç bitmez.




Haber: Mehmet KARAGÖZ
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap