SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da Koita'nın sözleşmesi fesh edilecek

Trabzonspor’da Koita'nın sözleşmesi fesh edilecek

03 Kasım 2021 Çarşamba - 16:55




Trabzonspor'da gözler Ocak ayında takıma yapılacak transfere çevrildi. Teknik direktör Abdullah Avcı, Başkan Ahmet Ağaoğlu'na mutlaka bir sol bek, bir de sol açık transferi yapmaları gerektiğini söyledi, olabilecek isimlerin listesini verdi. Ancak bu transfer için ortada ciddi bir sorun var... O sorunun çözümü de Fode Koita olabilir.





Trabzonspor devre arasında bir sol bek, bir de sol açık transfer edecek… bu iki oyuncuda birisinin en azından 1997 ya da sonrasında doğması gerekiyor. Ancak bordo-mavililerin önünde bir opsiyon daha var. Geldiği günden beri Trabzonspor’a bir katkısı olmayan 3 maçta toplam 24 dakika sahada kalan Fode Koita’nın sözleşmesinin feshedilmesi.

Eğer Senegalli oyuncunun sözleşmesinin feshedilmesi başarılırsa bordo-mavililer 1997 ya da daha öncesi doğumlu oyuncu transferini 3’üncü santrfor mevkiinde kullanacak. Bu sayede hem sol beke hem de sol ön tarafa Abdullah Avcı’nın istediği tecrübeli oyuncu alınabilecek.

Beğendim
42
Sevdim
10
Beğenmedim
1
Üzgün
2
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap