SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu: “3 günde 2 kupa kaldırmaya hazırlanın…”

Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu: “3 günde 2 kupa kaldırmaya hazırlanın…”

22 Nisan 2020 Çarşamba - 16:22




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, korona virüs nedeniyle evlerinden çıkamayan oyuncularını kontrol etmeyi sürdürüyor. Hem bireysel antrenmanlarını takip eden Ağaoğlu, hem de moral motivasyonlarını yüksekte tutmak için moral aşılıyor.





Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu adeta takımla beraber yaşıyor… bordo-mavililerin başkanı futbolculara yaptırılan tele-idmanlara evinin altına yıllar önce kurdurduğu spor salonundan eşlik ediyor.

Başta yabancılar olmak üzere takımdaki tüm isimlerle sürekli kontak halinde olan Başkan Ağaoğlu’nun en büyük motivasyonu ise “3 günde 2 kupa kaldıracağız” oluyor.
TFF’nin son dönemde Türkiye Kupası yarı final rövanşını kalan 8 maçtan önce oynatıp, finali de maçların bitmesinin ardından oynatacağı hakkında planlar yapması Ağaoğlu tarafından oyuncularla paylaşıldı.

Ağaoğlu sürekli olarak, “bu zor günlerin ardından büyük bir şenlik yaşayacağız. Hayal edin. Önce Süper Ligi kazanmışız. Sonra Türkiye Kupası’nı. Sonra da Trabzon’a dönüyoruz…” diyerek oyuncularını motive ediyor.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap