SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da 5 oyuncunun kaderi belli oldu!

Trabzonspor’da 5 oyuncunun kaderi belli oldu!

28 Mayıs 2020 Perşembe - 12:42




Trabzonspor yönetimi sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Manuel Da Costa, Manoel, Bilal, Hosseini ve Ndiaye için kararını ise daha sonraya bıraktı.





Bordo-mavililerin Hosseini’nin opsiyonunu kullanacağı, Bilal’e bir yıl daha sözleşme vereceği, Ndiaye’nin ise haklarını alacağı iddia edilmişti. Manoel ile Da Costa ile ilgili herhangi bir kararın olmadığı bildirilmişti. Gelen bilgilere göre yönetim 5 oyuncu için kararını sezon sonuna erteledi.

AĞAOĞLU’NDAN NOVAK VE SOSA’YA: KRİZ ÖNCESİ NEYSE ŞİMDİ DE AYNI

Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu şehre gitti. Asbaşkan Ertuğrul Doğan’ın dediği gibi öncelikle Filip Novak ile Jose Sosa’nın sözleşmeleri konusunda işi bitirmek için kolları sıvadı.

Ağaoğlu iki oyuncuyla yaptığı görüşmede “sizlere önerdiğimiz sözleşmede kriz öncesi şartları koruyoruz. O şartlarda yeni sözleşme sunuyoruz. İndirim talep etmiyoruz. Bu size verdiğimiz değerin göstergesi” şeklinde bilgilendirme yaptı.

NDIAYE'NİN SORUNU KALMADI! 12 HAZİRAN'DA SAHADA


Sol diz dış menisküs bölgesinden ameliyat edilen Badou Ndiaye  sakatlığını tamamen atlattı. Özel program dahilinde çalışan Senagalli oyuncunun antrenman eksiği dışında herhangi bir sıkıntısının bulunmadığı öğrenildi. Ndiaye’nin ligin başlayacağı 12 Haziran tarihine kadar hazır oladağı bildirildi.

CANBAZ VE SARI VE TRABZON’A GETİRİLİYOR

Daha önce Ahmet Canbaz ve Yusuf Sarı’nın tedavilerini bulundukları ülkelerde devam edileceği ifade edilmişti. Ancak yönetim kararını değiştirerek uçuşların açılmasıyla birlikte iki oyuncuyu Trabzon’a getirme kararı aldı.

Şehirde çalışmalarını sürdürecek olan iki oyuncunun bireysel antrenmanlarına devam ettiği, kulübün ameliyatlarını gerçekleştiren doktorlardan sürekli raporlar talep ettiği gelen bilgiler arasında. Sakatlıkları henüz geçmeyen ve tedaviye ihtiyaç duyan iki oyuncunun fiziksel anlamda da eksikleri göz önüne alındığında kulüp tarafından riske edilme ihtimallerinin oldukça düşük olduğu kaydedildi..

Beğendim
6
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap