SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Cristian Tello için teklifini sundu

Trabzonspor Cristian Tello için teklifini sundu

01 Haziran 2021 Salı - 13:42




Spor Toto Süper Lig'in yeni sezonunda Abdullah Avcı ile şampiyonluk yaşamak isteyen Trabzonspor transfer çalışmalarına hız verdi. Kadrosunu Bruno Peres ve Gervinho ile güçlendiren bordo-mavililerde gündeme gelen isimlerden biri de Real Betis forması giyen Cristian Tello'ydu. Uzun süredir yıldız futbolcu için görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, Tello için son teklini sundu. İşte detaylar...





Gelecek sezon için şampiyonluk kadrosu kurmaya çalışan Trabzonspor, transfer çalışmalarına dört koldan devam ediyor. Peres ve Gervinho ile anlaşan Karadeniz devi Real Betis'ten Cristian Tello için de girişimlerde bulunmuştu.

Bu sezon İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis'te forma giyen 29 yaşındaki kanat oyuncusu ile görüşmelerde mesafe alınmıştı. 1.78 boyundaki yıldız için ilk etapta 5 milyon euro talep eden İspanyol ekibi, daha sonra 4 milyon Euro'ya inmişti. Betis, Trabzonspor'un rakamı biraz daha düşürme teklifini ise henüz kabul etmemişti.

Tello'nun bazı hakları Barcelona'nın elinde ve bu nedenle görüşmeler çok boyutlu olarak sürdürülüyor.

FIRTINA'DAN 3.5 MİLYON EURO

İspanyol basınında yer alan haberde Trabzonspor'un Tello için yapılan son teklif duyuruldu.


Fırtına, sol kanat oyuncusu için Real Betis'e 3.5 milyon Euro önerdi.

Betis bu transfer gerçekleşirse bonservis bedelinin yarısını elde edecek. Oyuncunun %50 hakları Barcelona'da bulunuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap