SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Cornelius transferi için harekete geçti! Abdullah Avcı...

Trabzonspor Cornelius transferi için harekete geçti! Abdullah Avcı...

11 Mayıs 2021 Salı - 10:47




Peres transferini bitiren menajerler, Cornelius için de İtalya’da Parma ile masaya oturdu. Çizme ekibi teklife olumlu bakıyor. 28 yaşındaki yıldız futbolcuda gelmeye hazır. İşte detaylar...





Roma'nın 31 yaşındaki sağ beki Bruno Peres'le prensipte anlaşan Trabzonspor, yabancı transferinde ağırlığını İtalya pazarına verdi.

Parma'dan Gervinho ile temaslarını sürdüren bordo-mavili yönetim, Danimarkalı forvet Cornelius için de resmen harekete geçti. Yetkilendirilen menajerler İtalya'ya gitti ve ilk önce 1.93 boyundaki oyuncuyu Atalanta'dan zorunlu satın alma opsiyonu ile kiralayan Parma kulübüyle masaya oturdu.

Serie A'da küme düşen Parma, 7 milyon euro'luk zorunlu satın alma opsiyonundan kurtulmak için Trabzonspor'un teklifine sıcak bakıyor.

ABDULLAH AVCI ILE GÖRÜŞTÜ

Görüşmelerin ilk etabının tecrübeli futbolcunun kiralanması için yapıldığı da öğrenildi.

Parma yönetimiyle anlaşılması durumunda Cornelius ile resmi detaylar için masaya oturulacak. Daha önce oyuncuyla yapılan sözlü görüşmeler bu sürecin ardından resmiye dökülecek.


Kulübünden ayrılmaya sıcak bakan Cornelius'un bu süreçte teknik direktör Abdullah Avcı ile de bir görüşme yaptığı iddia edildi. Cornelius'un bordomavili formayı giymesi için cazip bir teklif yapılacağı vurgulandı. Futbolcunun artık yeni bir maceraya sıcak baktığı ifade edildi.

Kariyerinde toplam 304 maça çıkan Cornelius, 84 gol atıp 30 da asist yaptı. Bu sezon Parma'da kiralık olarak forma giyen 28 yaşındaki santrfor, 25 maçta sadece 1 gol atabilmişti.

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap