SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Chelsea'nin genç yıldızını gündemine aldı

Trabzonspor Chelsea'nin genç yıldızını gündemine aldı

15 Nisan 2020 Çarşamba - 12:54




Sezon başında yaptığı nokta transferlerle şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Trabzonspor, corona virüsü nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.





Corona virüsü nedeniyle lige verilen arada liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor'da tüm hesaplar şampiyonluğa göre yapılıyor.

Gelecek sezon tarihinde ikinci kez Şampiyonlar Ligi'nde sahne almak isteyen bordo-mavililer transfer lige verilen arada transfer çalışmalarına da hız verdi.

Devre arasında birçok ismi kadrosuna katan Trabzonspor'da en dikkat çeken transfer, Galatasaray ve Osmanlıspor'da da forma giyen Badou Ndiaye olmuştu.

Yarım sezon kiralık olarak kadroya katılan Senegalli futbolcunun yüksek maliyeti nedeniyle sezon sonunda yollar ayrılacak.

Obi Mikel'in de takımdan ayrılmasının ardından orta saha için transfer çalışmalarına hız verildi.




CONOR GALLAGHER GÜNDEME ALINDI

Stokeon Trent Live sitesinde yer alan habere göre; Trabzonspor, yardımcı antrenör Eddie Newton'un raporu doğrultusunda, Chelsea'nin genç yıldızı Conor Gallagher'ı gündemine aldı.

20 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu geçen sezonun ilk yarısını Charlton Athletic'te tamamladı. Ocak ayında Chelsea'ye geri dönen İngiliz oyuncu Swansea kulübünde kiralandı.

Conor Gallagher bu sezon forma giydiği 36 maçta 6 gol ve 9 asist ile oynadı. İngiliz oyuncunun sözleşmesi 5 Mayıs 2020 yılında sona eriyor.

CHELSEA'DEN BİRÇOK İSİM GELMİŞTİ


Bilindiği üzere Trabzonspor, Chelsea'de forma giyen birçok oyuncu transfer etmişti. Bu oyuncuların başında Marko Marin, Jose Bosingwa ve Florent Malouda geliyor.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap