SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor bu akşam Mohamed Ali Ben Romdhane'yi izleyecek

Trabzonspor bu akşam Mohamed Ali Ben Romdhane'yi izleyecek

12 Mayıs 2023 Cuma - 17:11




Trabzonspor'un baş gözlemcisi İhsan Derelioğlu bu akşam Tunus'ta oynanacak Esperance-Al Ahly maçını tribünde izleyecek. Hedefteki isimse Mohamed Ali Ben Romdhane...





Trabzonspor'un scout şefi İhsan Derelioğlu bu akşam Tunus'ta oynanacak Esperance-Al Ahly maçını tribünde izleyecek. Hafta sonunda önce Portekiz sonra da Fransa'da maçlar izleyen Derelioğlu'nun başkent Tunis'te oynanacak maçta izleyeceği ismin Mohamed Ali Ben Romdhane olduğu iddia edildi. 

Teknik direktör Nenad Bjelica'nın orta sahayı toparlayacak üç mevkide de (ön libero, box to box ve oyun kurucu) forma giyebilecek bir oyuncu aradığı için 23 yaşındaki yıldız adayını yerinde takip edeceği bildirildi. 

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ben Romdhane için Derelioğlu'nun vereceği son rapor da olumlu olursa Başkan Ertuğrul Doğan menajerini davet edecek. Operasyonu tamamlayacak. 23 yaşındaki oyuncunun işini bitirecek. 

Ben Romdhane sezon sonunda Trabzonspor'dan ayrılacak Marek Hamsik'in yerine düşünülüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap