SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Bruno Peres'le prensipte anlaştı

Trabzonspor Bruno Peres'le prensipte anlaştı

16 Nisan 2021 Cuma - 14:40




Trabzonspor sözleşmesi sona eren Roma'nın sağ beki Bruno Peres ile anlaşmaya vardı.





Yeni sezon öncesi transferde hata yapmak istemeyen Bordo Mavililer kolları erkenden sıvadı.

Trabzonspor bu bağlamda İtalya Seria ekiplerinden Roma’da forma giyen  Bruno Da Silva Peres ile büyük oranda anlaşmaya vardı.

12 GÜNLÜK İTALYA SEFERİ YAPILDI

Oyuncuyla yaklaşık 1 aydır gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde 2 hafta önce Trabzonsporlu adına oyuncuyla görüşen temsilci İtalya’ya çıkartma yaptı. Trabzonspor adına oyuncu cephesiyle görüşen bu isim  tam 12 gün İtalya’da kalarak transfer için büyük uğraş verdi. 

YÖNETİCİLERE KOVİD ENGELİ


Transferin uzun sürmesi üzerine Türkiye’den İtalya’ya gitmek isteyen Bordo Mavili yöneticilere  koronavirüs pandemisi engel oldu. İtalya hükümetinin aldığı kararlar neticesinde seyahatlere kısıtlama gelirken Türkiye’den transfer görüşmelerine telekonferans ile katılım oldu. 

BONUSLARLA 2 MİLYON EURO’YA YAKLAŞIYOR

Oyuncu ve menajeriyle pazarlık masasına oturan Bordo Mavili kulübün bonuslar ve imza parasıyla birlikte olmak üzere 2 milyon Euro seviyelerinde bir rakama el sıkıştığı gelen bilgiler arasında. 

FLAVİO İLE GÖRÜŞTÜ

Trabzonspor’a gelmeye sıcak bakan Peres’in  vatandaşı Flavio’yu tanıdığı ve Trabzonspor hakkında bilgi aldığı öğrenildi. 


3 yıllık sözleşmeye imza atması beklenen Peres bu sezon Roma formasıyla 36 maçta forma giyerken 2 gol 4 asistle oynadı. (61saat)

Beğendim
3
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap