SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor kıymetini bilemedi! Bongonda durdurulamıyor

Trabzonspor kıymetini bilemedi! Bongonda durdurulamıyor

20 Aralık 2020 Pazar - 12:26




2017-18 sezonunun ilk yarısında Süper Lig'de Trabzonspor forması giyen Theo Bongonda, sonrasında transfer olduğu Belçika'da performansıyla büyülemeye devam ederken transferi adına İngiliz ekipleri devreye girmiş durumda.





2017-18 sezonunun ilk yarısında Süper Lig'de Trabzonspor forması giyen Theo Bongonda, sonrasında transfer olduğu Belçika'da performansıyla yıldızlaşmış durumda. Genk formasıyla oldukça başarılı bir sezon geçiren Theo Bongonda için Avrupa'nın önemli ekiplerinin devrede oldukları aktarılıyor. 

Bongonda'yı 2017'nin yaz transfer döneminde sezon sonunda 3 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla kiralayan Trabzonspor, oyuncunun performansını yetersiz bulmuş ve devre arasında yollar ayrılmıştı. Sonrasında bonservisinin bulunduğu Celta Vigo'dan Zulte Waregem'e kiralanan Bongonda, Belçika'da aradığı çıkışı yakaladı. Bongonda, sezon sonunda 1.8 milyon Euro bonservisle Zulte Waregem kadrosuna katıldı ve bir sezon sonra da 7 milyon Euro'ya Genk'e transfer oldu. 

Bu sezon Belçika Jupiler Pro Lig'e damga vuran Bongonda; 13 maçta 11 gol, 1 asistlik performans sergilemiş durumda. Foot Mercato'ya göre İngiliz kulüpleri Bongonda'nın transferi için devredeler. 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap