SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor bombayı patlatıyor! İşte Hamsik'in sözleşme detayları

Trabzonspor bombayı patlatıyor! İşte Hamsik'in sözleşme detayları

07 Haziran 2021 Pazartesi - 18:20




Bordo-mavililer, dünyaca ünlü yıldız Marek Hamsik'e imza attırmaya çok yakın. Hamsik, daha önce yaptığı açıklamada transfer kararı için Pazartesi gününü işaret etmişti. Aktarılan bilgilere göre Slovakyalı yıldız, Fırtına'nın teklifine "Evet" diyecek. İşte transferin ayrıntıları...





Karadeniz temsilcisi transfer döneminin başında büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın orta sahaya tecrübeli bir isim istemesi üzerine Göteborg takımında forma giyen Marek Hamsik ile temas kurulmuştu.

Bruno Peres ve Gervinho'yu bitiren menajerler 33 yaşındaki yıldızın transferinde de önemli mesafe kat etmişti. Bordo-mavili yönetim, söz konusu Hamsik olunca maksimum maaş teklifinde de esnekliğe gitmişlerdi. Oyuncu da Trabzonspor'a bugün cevap vereceğini iletmişti.

CAMİA HEYECANLI

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Marek Hamsik'in cevabının olumlu olması bekleniyor. Slovak yıldızla temas kuran menajerler, bordo-mavili idareciler ve gazetecilerin tümü bu işin kısa süre içinde olumlu şeklide noktalanacağı yönünde sinyaller verdiler. 33 yaşındaki futbolcunun cevabını Trabzonspor taraftarı da heyecanla bekliyor. Bruno Peres ve Gervinho'dan sonra Marek Hamsik'in transferi gerçekleşirse bordomavililer büyük iş yapmış olacak. Takımın ana parçaları kampta yer alacak.

2.5 MLYON EURO KAZANACAK

Bordo-mavili yönetim bu sezon oyunculara maksimum 1.5 milyon euro'luk üst sınır belirlemişti. Aslında Marek Hamsik için de bu aşılmayacak. Ancak 1 milyon euro'yu bulan imza parası ve başarı bonuslarıyla alacağı 2.5 milyon euro'ya ulaşacak. Gervinho ve Bruno Peres'in de benzer bonusları var.

ÖZEL SORUMLULUK ÜSTLENECEK

Abdullah Avcı'nın da gözü kulağı Marek Hamsik transferinde... Geçen sezon orta saha oyuncularından istediği verimi alamayan usta çalıştırıcı, olası transferi halinde Slovak yıldıza özel sorumluluklar yükleyecek. Bir bakıma Hamsik, Avcı'nın kulübeden sahaya yansıyan futbol aklı olacak.


Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap