SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor bir yükten kurtuluyor! Brezilya'ya dönüyor

Trabzonspor bir yükten kurtuluyor! Brezilya'ya dönüyor

22 Ocak 2022 Cumartesi - 10:22




Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Flavio'yu sezon başında Giresunspor'a kiralamıştı. Karadeniz temsilcisinde başarılı bir sezon geçiren Brezilyalı futbolcuya talip çıktı. Brezilya basınında yer alan habere göre Flavio'ya Internacional'ın talip olduğu iddia edildi.





Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor sahasında Giresunspor ile karşı karşıya geldi.

Zorlu karşılaşamda bordo-mavililerin sezon başında Giresunspor'a kiraladığı yıldızlar da forma giydi.

Maçın en dikkat çeken isimlerinden biri ise kuşkusuz Flavio oldu. Brezilyalı futbolcu müdahaleleri ve isabetli pasları ile takımının yıldızı olmayı başardı.

Bordo-mavililer geçtiğimiz sezonunun başında Bahia'dan kadrosuna kattığı futbolcuyu sezon başında Giresunspor'a kiralamıştı.

 



Trabzonspor'un Giresunspor'a kiraladığı Flavio'ya talip çıktı

TALİP ÇIKTI

Brezilya basınında yer alan habere göre Flavio'ya talip çıktı. Haberde başarılı bir sezon geçiren Brezilyalı futbolcuya Internacional'ın talip olduğu iddia edildi.

Trabzonspor'un 1.2 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcunun bordo-mavili kulüp ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beğendim
52
Sevdim
6
Beğenmedim
6
Üzgün
2
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap