SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu taraftarları şampiyonluk konusunda uyardı!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu taraftarları şampiyonluk konusunda uyardı!

04 Aralık 2021 Cumartesi - 12:11




Tek adaylı Trabzonspor kongresinde Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi ibra edildi.





Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ibranın ardından açıklamalarda bulundu.

Başkan Ağaoğlu açıklamasında “Trabzonspor yönetim kurulu adına herkesi saygıyla selamlıyor, genel kurulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Birlikte görev yaptığım yönetim kurulu arkadaşlarımı, Trabzonspor Kulübü’ne olan aidiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Camiam adına kendilerine teşekkür ediyor, haklarını helal etmelerini istiyorum. Yarın yapılacak genel kurulda görev alacak yeni yönetim kuruluna da başarılar diliyorum. Trabzonspor Kulübü’nü en iyi şekilde temsil edip hizmet edeceklerinden şüphem yok. Trabzonspor Kulübü bir kulüpten daha fazladır. Kendi camiasına olan sorumluluğu yerine getirmektedir. Hekimoğlu’na Ofspor’a Yomraspor’a karşı sorumluluğu yerine getirmektedir. Lider üstlenmişsek bu sorumuluğun vermiş olduğu duyguyla hareket ediyoruz. Sadece bölgeye hizmet değil, aynı zamanda Türk futboluna hizmettir. Burada tüm takımların sorumluluğu vardır, temsilciler olarak her zaman bu sorumluluğun bilinciyle devam etmekteyiz.  Rakiplerimize karşı saygı, sporun etik kurallarına bağlılık antipatiden ve sürekli olarak üzerimizden algı yaparak sempatiklikten uzaklaştırmaya çalışma algısını silmek bütün bireylerin öncelikli görevidir.'' ifadelerinikullandı.



 

ŞAMPİYONLUK İÇİN UYARDI!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ‘’Şampiyonluk şarkıları söylenmeye başladı. Sakın ha, sakın. Şubatta şampiyon oluyorlar, Şubat soğuk Mart'ta olsunlar dendi, esprisi güzel, ama sakın ha, sakın ha! Önümüzde 24 maç 72 puan var. Daha ne şampiyonluğu? Henüz 36 puandayız. 36 puan ile ligde bile kalamıyorsunuz. Rakipleri küçümseyip, onları yok saydığımız zaman en büyük hatayı yaparız. Aman ha, aman ha. Geçmişte bu bedeli ödedik. Bu bedeli bize ödettiler’’

''RAKİPLERİMİZE KARŞI SAYGI...''


Trabzonspor Kulübü bir kulüpten daha fazladır. Kendi camiasına olan sorumluluğu yerine getirmektedir. Hekimoğlu’na Ofssor’a Yomraspor’a karşı sorumluluğu yerine getirmektedir. Lidder üstlenmişsek bu sorumuluğun vermiş olduğu duyguyla hareket ediyoruz. Sadece bölgeye hizmet değil, aynı zamanda Türk futboluna hizmettir. Burada tüm takımların sorumluluğu vardır, temsilciler olarak her zaman bu sorumluluğun bilinciyle devam etmekteyiz.  Rakiplerimize karşı saygı, sporun etik kurallarına bağlılık antipatiden ve sürekli olarak üzerimizden algı yaparak sempatiklikten uzaklaştırmaya çalışma algısını silmek bütün bireylerin öncelikli görevidir.

''ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI SÖYLENMEYE BAŞLANDI...''

Borçlarla ilgili yapılan eleştirilere cevap vermek istiyorum. Göreve geldiğimizde ne böyle ekonomiksel veya toplumsal tribülans vardı. İnsanlığın 100 yılda karşılabileceği sorunlarla biz karşılaştık. 3 sene önce bunu genel kurulda aksetmiştik. Pandemi döneminde gelirler 4’de 1 oranında azaldı. Türk futbolunun genel  sıkıntısı, giderlerde çok ciddi kayıba uğradık. Önceliğimiz yürütebilir bir finansal ekonomik bir program oluşturmak. Bizden ciddi bir başarı beklemeyin. Ekonomiyi düzeltmeden ciddi başarı beklemek iyimserlikten öteye gitmez. Zirve yarışının dışında kalacağımız anlamına gelmez. 3 yıllık süre içerisinde zirve yarışının hep içindeydik. Türkiye Kupası ve Süper Kupayla müzemizi zenginleştirdik. Bugün puan farkıyla lider konumdayız. Şampiyonluk şarkıları söylenmeye başladı. Sakın Ha! %97 Trabzonspor algısı yapmaya başlandı. Sakın! Şubat ayında şampiyon olacağız Mart ayında olsun, espiri güzel ama sakın!

Şampiyonluk mücadelesinde olan şu an itibariyle 8 takım var. Arada puan farkı olabilir, 24 maç 72 puan var. O zaman birileri bana şunu söyleyebilir. 36 puanla hangi takım şampiyon oluyor. Gerçeği göz önüne aldığımız zaman bizle beraber o mücadeleyi veren, rakipleri küçümsediğimiz zaman sportif anlamda hayatımızın hatasını yaparız. Geçmişte bunu bize bir şekilde ödettiler. Trabzonspor camiası artık o noktada değil. Bütünleşmiş bir Trabzonspor ile karşı karşıyayız, rakibinin konumu ne olursa olsun hem bölgesinde hem Anadoluda futbola hizmet etmeyi şiar edilnmiş kulübün başkanı olarak şampiyonluk hedefi uzak bir hedef. Tarih 22 mayıs ama Adana Demirspor maçı 16.00’da. Geriye kalan 24 maç var, aynı duygu, aynı ciddiyet ve heyecanla oynamalıyız. Trabzonspor’u erken havaya sokma doğrultusunda bir algıdan başka değildir. 

TARAFTARLARA SESLENDİ


Avcı’nın da dediği gibi 3 puan kazanıyor ben de diyorum ki 3 puan + 2 milyon 750 bin TL kazanıyoruz. Mağlup da olabilirsiniz, geriye kalan maçlara baktığında 100 puan 110 puan alma şansımız yok. Puan kayıpları olacaktır. Hiçbir şeyi kaybetmiş sayılmayız. Umudu ve heyecanı yitirip mücadeleyi bıraktığın zaman her şeyi kaybedersiniz.  En büyük destekçimiz vefakar Trabzonspor taraftarıdır, camiamızın ve taraftarımızın her zaman olduğundan daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Genel Kurula 180 kişilik katılımı, her şeyin online olduğunu bildiğim için takip ettiğini düşünüyorum. Maçlar dijital oynanmıyor, şampiyonluğa giden Trabzonspor Kulübü’nün taraftarının bir boşluk koltuk bile kalmadan 12. Adam olarak desteklemesini rica ediyorum. Görevi devralacak yönetim kurulumuza önce Trabzonspor için önce Hekimoğlu, Yomra, Of, Rize, Giresun gibi takımlarımıza büyük bir ciddiyet ve sorumluluk duygusuyla görevlerine yerine getireceklerinden şüphem yok. Herkese teşekkür ediyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap