SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile İbrahim Hacı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile İbrahim Hacı

01 Temmuz 2018 Pazar - 18:13




Kongrede atıştılar, ardından barıştılar...





Trabzonspor’un bugün Tüzük Tadilat Kongresi, KTÜ Osman Turan Kongre Merkezinde yapıldı. Bordo-Mavililerin yeni tüzüğünün kabul edildiği kongreye eski Başkan İbrahim Hacıosmaonğlu ile mevcut Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun konuşması damga vurdu. 

Yeni tüzük ile ilgili kongrede söz alan Eski Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, mevcut Başkan Ağaoğlu yönetimine ağır eleştirilerde bulunmuş  özellikle kendi döneminde yaptığı üyelerin, üyelikten çıkarılması ile ilgili sert eleştirilerde bulunmuştu. Ağaoğlu’na da  “Artık dostum değilsin” sözlerini sar fetmişti. Kongrenin ardından her iki başkan bir restoranda karşılaştı.  Burada Başkan Ağaoğlu, eski Başkan Hacıosmanoğlu’nun oturduğu masaya giderek selamlaştı. 

İkilinin burada ki konuşmasında ise eski Başkan Hacıosmanoğlu, “Yakıştıramadım sana. Yakıştaramadım, biz dostuz ya..” dedi.  Başkan Ağaoğlu, “Nedir dost? Ben geldim senin ayağına bastım. Ayağıma bastım, dostum değilsin. O arkadaşlıktır” dedi.  Bunun üzerine Hacıosmanoğlu, “Kullanıyor. Kullandırtmayacaksın kendini. Biri okyanusa atmadın birini bilmem neye atmadın yine bela oldular başımıza” diye karşılık verdi.  Üyelikten çıkarılanlarla ilgili olarak ise Ağaoğlu, “Konuştum. Kaç tane hukukçun varsa getir. Bende 3 üniversiteden görüş aldım” dedi. 

Hacıosmanoğlu ise, “Hiç bir şey yapamazsın” ifadelerini kullandı.  Bu sırada Başkan Ağaoğlu'nun, Hacıosmanoğlu'na telefona işi dolayısıyla bakamadığını söylerken "Dost muyuz?" diye sordu. Hacıosmanoğlu'da burada "Dostuz" karşılığını verdi.  ikili daha sonra bir birlerine afiyet olsun diyerek ayrıldı. 

Kaynak: 61saat


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap