SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor - Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Trabzonspor - Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

24 Temmuz 2021 Cumartesi - 17:13




Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, 3. hazırlık maçında Başakşehir ile karşılaşacak. Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oyanancak mücadelede Bruno Peres, Hamsik, Gervinho gibi yeni transferlerinde boy göstermesi bekleniyor. Maçın yayın saati ve kanalı merak konusu oldu. Peki, Trabzonspor - Başakşehir hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?





Geçtiğimiz sezon ligi 4. sırada tamamlayan ve gelecek sezon mutlak şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor, hazırlık maçında Başakşehir ile kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili detaylar arama motorlarında merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Trabzonspor - Başakşehir hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

TRABZONSPOR - BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Trabzonspor - Başakşehir maçı 24 Temmuz Cumartesi günü saat 19:00'da A Spor'da canlı yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR'DE CHADLI CRIVELLI İDMANDA YER ALMADI

Trabzonspor maçı öncesinde son idmanını gerçekleştiren Başakşehir'de, tedavilerine devam edilen Nacer Chadli, Enzo Crivelli ve Atabey Çiçek


YENİ TRANSFERLER MERAK EDİLİYOR!

Bordo mavili ekipte, Başakşehir maçı öncesinde merak edilen konular arasında yeni transferlerin sergileyeceği performans da yer alıyor. Hamsik, Gervinho, Peres ve Koita gibi yıldızların maçta süre alması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap