SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor, Ali Karimi ile ilgileniyor

Trabzonspor, Ali Karimi ile ilgileniyor

18 Eylül 2020 Cuma - 09:56




Menajer Ali Dursun, transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un İranlı orta saha Ali Karimi'yi istediğini açıkladı.





Menajer Ali Dursun, transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un İranlı orta saha Ali Karimi'yi istediğini açıkladı. Dursun, "Bu oyuncuyla ilgili olarak Süper Lig'den başka takımların da ilgisi var. Önümüzdeki günlerde transfer netleşir" dedi.

Barcelona'nın De Jong transferinde adından söz ettiren menajer Ali Dursun, transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un ilgilendiği ismi açıkladı. Dursun, bordo-mavili ekibin, İran Milli Takımı forması giyen merkez orta saha oyuncusu Ali Karimi'yi gündemine aldığını ifade etti. İran ekiplerinden Esteghlal forması giyen ve takımıyla olan sözleşmesi biten Karimi'nin bonservisi elinde bulunuyor. Bu futbolcuyla ilgili olarak gereken görüşmeleri sürdürdüklerini söyleyen Dursun, "Ali Karimi'yle ilgili olarak Süper Lig'den başka ekiplerin de ilgisi var. Trabzonspor forması giyen Hosseini'yle arkadaşlar. Hosseini de Esteghlal'den gelmişti. Bu transfer önümüzdeki günlerde netleşir" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap