SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Akyazı'da kayıp

Trabzonspor Akyazı'da kayıp

09 Temmuz 2020 Perşembe - 10:40




Trabzonspor Akyazı'da kritik kayıplar yaşadı





Başakşehir, Ankaragücü ve son olarak Antalyaspor... Bordo-Mavililer, Akyazı Medical Park Stadı’nda art arda oynadığı 3 lig karşılaşmasında da galibiyete uzanamadı. Bu süreçte 3 beraberlik alan Fırtına, toplamda 6 puan yitirdi. Özellikle iç sahada kazanamadığı maçlar nedeniyle yarışta avantaj kaybeden Karadeniz ekibinin gözü artık kalan 3 haftada. Denizlispor ve Kayserispor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak Trabzonspor, 33. haftada Konyaspor’u ise evinde konuk edecek. 29 Ocak 2017’deki Gaziantep maçıyla yeni mabedine kavuşan Fırtına, bu süreçte toplam 59 lig karşılaşması oynadı. Evindeki bu maçların 33’ünü kazanırken, 11 beraberlik ve 14 yenilgi aldı.

Deplasmanda lider

Bordo-Mavililer dış saha karnesine bakıldığında ise çok farklı bir görüntüde. Fırtına, 15 deplasman maçında sadece 1 yenilgi aldı. 8 galibiyet, 6 beraberlikle 30 puanı hanesine yazdırdı. Karadeniz ekibini dış saha puan cetvelinde 29 puan ile Başakşehir takip ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap