SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Abdulkadir Ömür ile yollarını ayırdı! Taraftar yeni anlaşmaya inanamadı!

Trabzonspor Abdulkadir Ömür ile yollarını ayırdı! Taraftar yeni anlaşmaya inanamadı!

19 Ocak 2024 Cuma - 10:50




Süper Lig’in başarılı takımlarından Trabzonspor’da deprem etkisi yaratan bir ayrılık haberi geldi. İşte Abdulkadir Ömür’ün yeni adresi ve şaşkına çeviren detaylar…





Süper Lig’de teknik direktörlük koltuğuna Abdullah Avcı’nın gelmesinin arından yeniden küllerinden doğan Trabzonspor’da deprem etkisi yaratan bir gelişme yaşandı.

Uzun bir süredir akıbeti merak konusu haline gelen Abdulkadir Ömür cephesinde yaşananlar bordo mavili taraftarı şaşkına çevirmeye devam ediyor.

İdmanlara katılmayan genç futbolcu Abdulkadir Ömür’ün akıbeti merak konusu haline gelmiş herkes yıldız ismin ayrılıp ayrılmayacağını merak ediyordu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Manisa FK maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulunurken Abdullah Ömür ile ilgili soruya da yanıt verdi.

Abdullah Avcı yaptığı açıklamada, “Sebebimi bilmediğim bir şekilde bugün Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok aramızda yoktu. Onlarla ilgili kulübümüz açıklama yapar. Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok çeşitli sebeplerden dolayı antrenmanlarda yoklar. Nedenini bilmiyorum.” Açıklamasını yapmıştı.




Bu açıklamanın ardından kulislere düşen bomba iddianın detaylarına göre Abdulkadir Ömür’ün Trabzonspor ile yollarını ayıracağı gündeme geldi.

Trabzonspor yönetiminin genç futbolcu Abdulkadir Ömür ile masaya oturup ayrılık kararı alınacağı öne sürüldü.

Süper Lig kulüplerinin de kadrosuna katmak istediği Abdulkadir Ömür’ün yurt dışında bir kulübe gideceği de gelen iddialar arasında.

Abdulkadir Ömür ile ilgili resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde geleceği tahmin ediliyor.

Beğendim
4
Sevdim
4
Beğenmedim
3
Üzgün
2
İnanılmaz
4

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap