SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’a maçı kazandıran o sözler

Trabzonspor’a maçı kazandıran o sözler

21 Aralık 2020 Pazartesi - 11:54




Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Rizespor maçında alınan galibiyetle rahat bir nefes aldı. İlk yarı etkisiz futbol oynayan bordo-mavililer, ikinci yarı bambaşka bir performans sergiledi. Bu değişimin nedeni belli oldu.





Trabzonspor ilk yarısında top bile yapamadığı Rizespor maçının ikinci yarısında adeta kabuk değiştirdi… ilk yarıda Abdullah Avcı’nın istediği gibi çok pas yaparak oynamaya çalışan oyunculara ikinci yarıya çıkmadan önce hocalarından, “Bildiğiniz gibi oynayın. Sahamızda bir yenilgi daha kaldıramayız” dediği ortaya çıkıtı.

Avcı’yı çıldırtan ise ilk yarının 3 dakikalık uzatmasında yaşanan isteksizlik oldu. Rizesporlu oyuncular 45.42’nci dakikadan, son düdüğün çaltığı 48.03’te top auta gidene kadar top evirdi. Trabzonsporlu oyuncular hiç topa dokunamadı. Sadece bir kez top Trabzonsporlu oyuncunun ayağına çarptı.

Avcı geçen sezon Beşiktaş’a da kendi oyun sistemini getirmeye çalıştı. Ancak başarılı olamadı. Daha sonra oyuncuları kendileri gibi oynamaları için serbest bırakınca skorlar gelmeye başladı. Hatta Avcı düzenlediği basın toplantısında bunu da itiraf etmişti.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap