SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’a Haji Wright operasyonu! İşte Ağaoğlu’nun cevabı...

Trabzonspor’a Haji Wright operasyonu! İşte Ağaoğlu’nun cevabı...

04 Şubat 2023 Cumartesi - 09:22




Haji Wright'ı Brentford ve West Ham’a satamayan sonrasında Fenerbahçe ve Galatasaray'a öneren ancak olumsuz yanıt alan Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin'in golcü oyuncuyu önerdiği son takım Trabzonspor oldu.





Trabzonspor’un dün akşam Antalyaspor’u konuk ettiği maçtan önce Ahmet Ağaoğlu ile konuk ekisin Başkanı Aziz Çetin dostluk yemeği yedi. Yemeğin gündem maddesi Türk futbolu, devam eden transfer dönemiydi.

Aziz Çetin konuyu Haji Wright’a getirdi. Sezon başında da ABD’li oyuncuyu isteyen Ağaoğlu’na teklifini yaptı. Ağaoğlu basında yer alan rakamlardan yola çıkarak, “öyle bir paramız yok” cevabını verdi. Maxi Gomez’i aldıkları paradan bahsetti. 

Aziz Çetin ise eğer konuyu görüşmek isterlerse kapılarının açık olduğunu pazarlığa kapılarının kapalı olmadığını söyledi. 

Ağaoğlu ise bu konuyu Abdullah Avcı ile görüşmesi gerektiği cevabını verdi. Aziz Çetin, Brentford ve West Ham’a satamadığı Wright için Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kapısını çaldı. Ancak olumlu yanıt alamadı. Galatasaray CEO’su Timur, 2.5 milyon euro önerdi

Beğendim
15
Sevdim
8
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap