SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’a gelerek hayalini gerçekleştirecek

Trabzonspor’a gelerek hayalini gerçekleştirecek

06 Nisan 2020 Pazartesi - 10:03




Trabzonspor'da transferde birinci öncelik olarak Nakamba belirlenmiş durumda. Ancak bunun için Aston Villa'nın küme düşmesi gerekiyor. Ülkesi Zimbabve'de gündem olan Nakamba'nın da Şampiyonlar Ligi hayali nedeniyle Trabzonspor' a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.





Aston Villa düşerse Trabzonspor, Nakamba ile sözleşme imzalamak istiyor… Zimbabve’nin Zimeye gazetesinden Fair Dziva ise vatandaşı ile konuştuğunu iddia ederek, “Nakamba bana en büyük hayali olan Premier Lig’de oynama hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. Bir diğer hayalinin ise Şampiyonlar Ligi’nde oynamak olduğunu söyledi. Ancak transferi hakkında konuşmadı. Aston Villa, Premier Lig'e dönene kadar Türk takımıyla Şampiyonlar Ligi’nde oynama hayalini de gerçekleştirecek hissine kapıldım” dedi.

Nakamba ülkesi Zimbabve'de birinci gündem

Trabzonspor’un Marvellous Nakamba ile ilgilenmesi ülkesi Zimbabve’de ciddi bir gündem oldu… New Zimbabwe muhabiri Elvis Moyo, Birmingham Mail gazetesinden Richard Cusack’ten aldığı bilgiyi paylaştı. Moyo, Cusack’ın kendisine, “Trabzonspor’un Nakamba’yı istediği gibi, Galatasaray Samatta’yı, Beşiktaş da, Trezeguet’nin peşinde…” dediğini söyledi.

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap