SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’a Ada ekibinden yanıt geldi: '6 milyon EURO verin sizin olsun'

Trabzonspor’a Ada ekibinden yanıt geldi: '6 milyon EURO verin sizin olsun'

26 Mayıs 2023 Cuma - 17:43




Mislav Orsic için kiralama teklifi sunan Trabzonspor’a Ada ekibinden bu yanıt geldi.





Teknik direktör Nenad Bjelica’nın kadroda görmek istediği isimlerden birisi olan Mislav Orsic izin pazarlıklar sürüyor. Bordo-Mavili kulübün satın alma opsiyonlu kiralık teklifi sunduğu Hırvat sol kanat için Southampton Kulübü’nün, “Bonservisine 6 milyon 800 bin Euro ödedik. 6 milyon Euro verin sizin olsun” karşılığını verdiği öğrenildi.

TRABZONSPOR’da transfer hareketliliği sürüyor. Forvet bölgesi için Bruno Petkovic ile prensip anlaşması yapan ve kulübü Dinamo Zagrep ile bonservis pazarlığı yapan Bordo-Mavililer, bir diğer isimle de görüşmelere devam ediyor. Kurmayların transferini sonlandırma adına yoğun uğraş verdiği bu oyuncu Southampton’ın sol kanat yıldızı Mislav Orsic. 30 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için kulübüyle pazarlıkları sürdüren Trabzonspor’a, Southampton’dan ilginç bir yanıt geldi. İngiliz ekibinin yetkililerinin, “Orsic’in bonservisine 6 milyon 800 bin Euro ödedik. 6 milyon Euro verin, sizin olsun” yanıtı verdikleri öğrenildi. Mislav Orsic bu sezon Southampton’da 1 Premier Lig maçına çıktı, 6 dakika sahada kaldı. Hırvatistan Milli Takımı’nda 28 kez oynayan Orsic, 2 gol kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
8
Üzgün
0
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap