SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor 6 milyon euro'yu ödeyecek mi?

Trabzonspor 6 milyon euro'yu ödeyecek mi?

26 Şubat 2020 Çarşamba - 19:42




Trabzonspor, Alexander Sörloth konusunda yaptığı anlaşma ile Beşiktaş'ın Talisca'da düştüğü duruma düşmeyecek.





Trabzonspor gelecek yıl Mayıs ayına kadar elinde tutma hakkı bulunduğu Alexander Sörloth’a 1.5 milyon Euro daha ödeyecek.. sonrasında Crystal Palace’a 6 milyon Euro ödeyerek haklarını alacak. Bu yüzden bordo-mavili yönetim hiç aceleci davranmıyor.

Akıllara Alexander Sörloth’un da Anderson Talisca gibi gidebileceği iddiası gelirken, Trabzonspor yönetiminin Beşiktaş’tan farklı bir anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Eğer Trabzonspor yönetimi, gelecek sezon Sörloth’un bonservisini almaya karar verirse, Norveçli oyuncunun sözleşmesi de +2 yıllığına uzayacak. Çünkü Trabzonspor yönetimi Sörloth’ta 2+2 yıllık sözleşme yaptı. Gelecek sezonun sonunda bitecek kiralık sözleşmesinde yer alan opsiyon hakkı kullanıldığı anda Norveçli 2 yıllığına daha Trabzonsporlu olacak. 

Sörloth ile Uğurcan Çakır birbirlerine lakap taktı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu takım içinden çok ilginç bir bilgiyi taraftarlarla paylaştı. Sörloth’un Uğurcan’a kale, Uğurcan’ın da Sörloth'a kral dediğini. Bu iki futbolculun kendi aralarında birbirine bu lakabı takmaları ancak Ağaoğlu’nun açıklaması ile anlaşıldı. Ağaoğlu’nun bu açıklaması, taraftarın da beğenisini topladı.

Beğendim
17
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap