SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor 5 haftada eriyip gitti

Trabzonspor 5 haftada eriyip gitti

15 Temmuz 2020 Çarşamba - 12:01




Bordo-Mavililer, son 5 lig maçının 4’ünde kayıp yaşadı. Üstelik bu maçların tamamında öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı. Trabzonspor bu karşılaşmalarda sadece 9 puanı değil, şampiyonluğu da kaybetti.





Trabzonspor, dolu dizgin başlayıp, çok iyi devam ettiği sezonun sonunu getiremedi. Ligin en iyi kalecilerinden biri olan Uğurcan Çakır’a, en iyi oyun kurucularından Jose Sosa’ya ve Sörloth- Nwakaeme-Ekuban’lı hücum hattına sahip olan Fırtına, birçok yorumcuya göre şampiyonluğun en büyük favorisiydi. Ancak son dönemeçte yapılan acemice hatalar, pahalıya mal oldu. Bordo-Mavililer ligde son 5 karşılaşmada sadece, 60 dakika 10 kişi oynayan Galatasaray’ı yenebildi.

Farkı artıramıyor

Alanya, Ankaragücü ve Antalya ile berabere kalan Hüseyin Çimşir’in öğrencileri, son olarak Denizli’ye 2-1 yenildi. Trabzonspor için asıl üzücü olan, bu karşılaşmaların tamamında öne geçmeyi başarmış olması. Ancak ne farkı artırabildiler ne de skoru korumayı başarabildiler. Fırtına bu 4 müsabakada 9 puan bırakırken, şampiyonluğu da adeta elleriyle Başakşehir’e verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap