SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor 200 fenerliyi savcılığa verdi

Trabzonspor 200 fenerliyi savcılığa verdi

21 Şubat 2020 Cuma - 11:15




Trabzonspor'da teknik direktör Hüseyin Cimşir, Beşiktaş'ıı yenip liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Şampiyonluk yolunda en önemli engellerden birinin bu maç olduğunu futbolcularına anlatıyor. Deplasman maçlarının en zorlarından biri olduğunu düşündüğü Beşiktaş'ı yenerek sadece 3 puan almakla kalmayıp, en önemli rakiplerinden birini de saf dışı bırakacaklarını öğrencilerine anlatıyor.





Trabzonspor’da tüm hesaplar yarın Beşiktaş ile oynanacak derbide galibiyet üzerine yapılıyor. 3 puanla hem galibiyet serisini sürdürmek hem de şampiyonluk yarışındaki iddiasını güçlendirmek isteyen teknik direktör Hüseyin Cimşir, futbolcularını sadece taktik olarak değil psikolojik olarak da maça en iyi şekilde hazırlamak için uğraş veriyor. Genç teknik adam, futbolcularıyla yaptığı son toplantıda, derbiyi bugüne kadar oynadıkları maçlardan farklı görmemeleri istedi.

Cimşir, “Bu maçta sizlerden her zaman yaptığınız şeylerden farklı bir şey istemiyorum. Sizden beklentim normal maçlarda sahaya nasıl çıkıyor ve nasıl bir taktik anlayışla oynuyorsak onu sergilemeniz. Bu maçı gözünüzde büyütmeyin. Son haftalarda gösterdiğiniz oyunu sergileyin bize yeter" dedi.

Son dönemde takımın istediği çizgiye geldiğini belirten Cimşir, "İyi bir çıkış yakaladık, ancak önemli olan bu çıkışı sürdürmek. Bunun için sizlerden yine elinizden gelen en iyi mücadeleyi sergilemenizi istiyorum. Sakın rehavete kapılmayın" uyarısı yaptı.

BEŞİKTAŞ VIP’İNDE SEVİNECEK TRABZONSPORLU

Yarın oynanacak olan Beşiktaş-Trabzonspor maçı için VIP’te protokolde rezervasyonlar tamam. Fanatik bir Trabzonsporlu olan Başkan Ahmet Nur Çebi’nin babasının arkadaşı ise Hasan Kamil Kandaz, Beşiktaş’ın konuğu olarak VIP tribününde yer alacak. Kandaz’ın bilet parasını vermek istemesine engel olan Çebi, Trabzonspor’un gol atması durumunda sevinmesini engelleyemeyeceği tek ismin de Kandaz olduğu bildirildi.

TRABZONSPOR 200 FENERLİYİ SAVCILIĞA VERDİ

Bu arada son dönemde Fenerbahçeli Avukatlar grubu, sosyal medyada Fenerbahçelileri hedef alan Trabzonsporluları takip ediyor haklarında suç duyurusunda bulunuyordu. Trabzonspor benzer bir uygulama hayata geçirdi  Avukat Mert Halisçelik sosyal medyada Fenerbahçelileri takibe aldı. Bu zamana kadar da 200 kadar sarı-lacivertli taraftar hakkında suç duyurusunda bulundu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap