SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor 100 günlük hasreti bitirmek istiyor!

Trabzonspor 100 günlük hasreti bitirmek istiyor!

09 Ocak 2023 Pazartesi - 10:31




Geçen hafta Giresunspor’u deviren Trabzonspor, bugün de Alanyaspor’u mağlup ederek 100 günlük deplasman galibiyeti özlemini bitirmek istiyor





Son şampiyon Trabzonspor, Süper Lig'in 18. haftasında bugün deplasmanda Corendon Alanyaspor'la karşılaşacak. Geçen hafta Giresunspor karşısında 3-0 galip gelerek moral bulan bordo-mavililer, Alanyaspor'u da mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor. En son 8. haftada Yukatel Kayserispor karşısında 2-1 galip geldikten sonra son 3 dış saha maçında 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak 3 puan elde edemeyen Karadeniz devi, dış sahada 100 gün sonra kazanmayı hedefliyor.

TAKIMDA 5 EKSİK

Bordo-mavililerde Visca, Dorukhan Toköz, Hüseyin Türkmen ve Serkan Asan'ın sakatlıkları bulunuyor. Gomez ise kart cezası nedeniyle takımda yer alamayacak.

SİSTEM DEĞİŞECEK

Teknik direktör Abdullah Avcı sistem değişikliğine gidiyor. Giresunspor karşısında 4-4-2 düzeniyle başlayan bordo-mavili hoca, bu kez 4-2-3-1 seçeneğini düşünüyor. Kanatlarda Naci ve Trezeguet olacak.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap