SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonlu Samet Akaydın'ın yolu bir kez daha Trabzonspor'a düşer mi?

Trabzonlu Samet Akaydın'ın yolu bir kez daha Trabzonspor'a düşer mi?

06 Kasım 2023 Pazartesi - 12:15




Abdullah Avcı’nın dün performansı nedeniyle taraftardan tarafından ıslıklanan ve eleştirilerin hedefinde olan Samet Akaydın ile ilgili açıklamasının ardından transfer iddiaları patlak verdi.





Sezon başında Fenerbahçe’de Samet Akaydın’a "İşimize yaramazsın. Git" denildi. Yetmedi Konferans Ligi maçları için adı UEFA'ya bildirilmedi. O arada milli takıma çağrıldı. Hırvatistan ve Letonya maçlarında sahanın yıldızları arasında yer aldı.

Djiku ve Becao sakatlanınca hatırlandı. Kurtarıcı gözüyle bakıldı. Ancak Trabzonspor karşısında felaket bir oyun oynadı.

Bazılarına göre sıkıntısı Fenerbahçe'yi aklından çıkarması. Çünkü bir süredir Fiorentina kendisiyle ilgileniyor. Hatta milli takım teknik direktörü Vincenzo Montella'dan bile kendisi için bilgi alındı.

AVCI’DAN SAMET AKAYDiN SAVUNMASI


Bu arada Trabzonspor maçından sonra kendi hocası İsmail Kartal değil de rakip takımın hocası Abdullah Avcı, Samet Akaydın'ı savundu.

* Samet rakip takımın oyuncusu da olsa milli takımın stoperidir. Bu oyuncularımıza bu anlamda sahip çıkarsak daha doğru olur diye düşünüyorum. Çalışarak daha iyisini yapmaya çalışacaktır.

Devre arasında stoper almak zorunda olan Trabzonspor'un Avcı'nın bu açıklamasından sonra Trabzon doğumlu olan ve takımın alt yapısından yetişen Samet için teklif yapabileceği konuşulmaya başlandı.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
6
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap