SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzon’da her çocuk futbolla doğar!

Trabzon’da her çocuk futbolla doğar!

15 Mayıs 2018 Salı - 10:31




16 yaşında A Takım’a yükselen ve oynadığı başarılı futbolla göz dolduran Abdülkadir Ömür, futbol hayatı ve çocukluğuyla ilgili açıklamalarda bulundu.





Nike'ın "Çık Oyna" kampanyası için konuşan Trabzonspor’un 18 yaşındaki futbolcusu Abdülkadir Ömür, Futbola mahalle aralarında kendisinden 4-5 yaş büyük abileriyle top oynayarak başladığını söyledi. Trabzon'da her çocuğun adeta futbolla doğduğunu belirten Abdülkadir, “Trabzon'un her sokağında futbol oynayan çocuklar görebilirsiniz. Futbol bu şehir için büyük bir sevda” dedi.

Abdülkadir şöyle devam etti: “Futbol önceden benim için sadece bir tutku, bir eğlence iken artık mesleğim haline geldi. Hem yaptığım işten zevk almak, hem mutlu olmak hem de gerçekleştireceğimiz başarılarla insanları ve bu şehri sevindirmek istiyorum.” Genç oyuncu Tribünde desteklediğim takım ile sahaya çıkmak inanılmaz bir duygu olduğunu da sözlerine ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap