SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzon İl Sağlık Müdüründen Trabzonsporlu paylaşım!

Trabzon İl Sağlık Müdüründen Trabzonsporlu paylaşım!

13 Ağustos 2021 Cuma - 23:00




Trabzon İl Sağlık Müdürü r. Hakan Usta’dan Koronavirüs süreci eli ilgili Trabzonsporlu paylaşım geldi.





Usta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Haydi Trabzon… Trabzonspor’un bize ihtiyacı var. Bu takım seyredilir. Aşımızı olalım, tribündeki yerimizi alalım” mesajını paylaştı.

AŞISIZLAR GİREMEYECEK! 

Hatırlanacağı üzere  TFF son yaptığı toplantıda Covid-19 ile mücadele kapsamında futbolseverlerin yeni sezonda stadyumlara girebilmesi için aşı takvimini tamamlamış olması gerektiğini açıklamıştı. TFF’den yapılan açıklamada, aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takiben 14. Günden itibaren, Covid 19 geçirmiş kişiler ise izalosyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma seyirci olarak girebilecekleri kaydedilmişti. 

TRABZON’DA 185 BİN KİŞİ AŞI OLMADI!

Trabzon’da ise Koronavirüs aşısı vurulması hedeflenen kişi sayısı 632 bin 237. Sağlık Bakanlığının verilerine bakıldığında ise Trabzon’da 1. Doz uygulanan aşı miktarı 446 bin 379 olarak görülüyor. İl Genelinde bütün yaş gruplarında Koronavirüs aşısı tanımlanmış ancak aşı olmamış şu ana kadar 185 bin 858 kişi görüldü. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap