SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzon adamın kokartını söker!

Trabzon adamın kokartını söker!

19 Aralık 2019 Perşembe - 13:21




Galatasaray ile oynanan maçta Ekuban’ın penaltılık pozisyonuna ‘Devam’ diyen Ümit Öztürk’ün cezası ağır oldu. TFF, bu hatasından dolayı Öztürk’ü FIFA listesinden çıkardı, yerine Arda Kardeşler’i getirdi





Trabzonspor'a haksızlık yapanın bu yaptığı yanına kar kalmıyor. İşte bunun en güzel örneği hakem Ümit Öztürk. Tarih; 11 Şubat 2019. Yer; Türk Telekom Stadı. Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Maçın hakemi Ümit Öztürk öylesine yanlı düdükler çalıyor ki, Fırtına, yerle bir ediliyor. Ekuban’a yapılan penaltı verilmiyor. Haksız kartlar çıkıyor, Trabzonsporlu futbolcular Öztürk’ün skandal düdükleriyle durduruluyor ve karşılaşmayı İstanbul ekibi 3-1 kazanıyor.

TARİH; 18 Aralık 2019. Türkiye Futbol Federasyonu yeni belirlediği FIFA listesinden Ümit Öztürk’ü çıkarıyor. Yerine ise Arda Kardeşleri alıyor. İddia o ki, TFF ve MHK yetkilileri Öztürk’ün bu tepki çeken maçını unutmadı. Ekuban’a yapılan bu yüzde yüzlük penaltı pozisyonu süzemeyen ya da yanlı bir şekilde vermeyen Ümit Öztürk’ün bu hatası kokardına maloldu.

Bu iddiayı ortaya atan isimlerden birisi de eski hakem Deniz Çoban. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çoban,  “Marcao-Ekuban pozisyonunu VAR’da izlemesine rağmen penaltıyı vermeyen Ümit Öztürk’ün bu hatası kokardına maloldu” dedi.

OPERASYON ÇOCUĞU!

Karadeniz 11 Şubat 2019 tarihli sayısında Trabzonspor’a yapılan haksızlığı ‘Operasyon Çocuğu’ manşetiyle okuyucularına duyurmuştu. Bu manşetimiz uzun süre Türkiye’de en çok konuşulan başlık olmuştu.

Beğendim
5
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap