SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Tottenham mı Dortmund mu?

Tottenham mı Dortmund mu?

Karadeniz Özel

09 Ekim 2019 Çarşamba - 18:17




Kolu kırılan Hugo Lloris’ten en az 3 ay yararlanamayacak olan Tottenham, menajerler aracılığıyla Uğurcan Çakır’a haber gönderdi. Bürki’nin Freiburg maçında çok kötü goller yemesi üzerine hareket geçen Borussia Dortmund da Uğurcan’ı ara transferde kadrosuna katmak için girişimlere başladı





//Karadeniz Özel // İsmail DÜZGÜN // Kalesinde adeta her maçta devleşen Uğurcan Çakır’ın taliplileri her geçen gün artıyor. Liverpool’un uzunca bir süredir takip ettiği Trabzonspor’un altın eldivenine Avrupa’nın 2 önemli kulübünden teklif geldiği ortaya çıktı. Aldığımız bilgilere göre, İngiliz ekibi Tottenham, kolu kırılan ve sahalardan en az 3 ay uzak kalacak olan Hugo Lloris’in yerini Uğurcan Çakır ile doldurmak istiyor.

Yine bize gelen bilgilere göre, Tottenham, menajerler aracılığıyla Uğurcan’a ulaştı ve nabız yokladı. Genç file bekçisini isteyen bir diğer takım ise Borussia Dortmund. Alman ekibi, kalecisi Roman Bürki’den son derece rahatsız. İsviçreli file bekçisini son oynanan ve 2-2 biten Freburg maçında hatalı goller yemesi Dortmund’u harekete geçirdi.

Yine bize gelen bilgilere göre, Bundesliga temsilcisi, Uğurcan’a menajerler aracılığı ile teklif sundu. Trabzonspor ile sözleşmesini 2025 yılına kadar uzatan Uğurcan’da top şu an Bordo-Mavili yönetimde. Yine bize gelen bilgilere göre, Trabzonspor 15 milyon Euro’luk bir teklif gelmesi halinde Uğurcan’ı göndermeye sıcak bakıyor.



 
Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
12
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap