SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Tottenham’dan Abdülkadir ve Yusuf’a 45 milyon euro!

Tottenham’dan Abdülkadir ve Yusuf’a 45 milyon euro!

Karadeniz Özel

30 Nisan 2019 Salı - 16:29




Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp İstanbul’da İngiliz yöneticilerle pazarlık masasına oturdu





Trabzonspor’un 2 süper yeteneği için Avrupa’nın dev kulüpleri adeta birbirleriyle yarışıyor. Yusuf Yazıcı ile Abdülkadir Ömür’e bu kez İngiltere’nin önemli kulüplerinden Tottenham talip oldu.

İstanbul’da Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ile görüşen ada ekibinin yöneticileri 2 yıldız için 45 milyon Euro’luk teklif yaptı

DEVLER PEŞLERİNİ BIRAKMIYOR




TRABZONSPOR, Yusuf Yazıcı ile Abdülkadir Ömür’ü elinde tutamayacak gibi görünüyor. Nedeni ise 2 genç yıldıza Avrupa devlerinin yakın ilgisi. Yusuf ve Abdülkadir için daha önce Barcelona, Dortmund, Sevilla, Arsenal, Liverpool ve Cardiff City  teklifte bulunmuştu. Bordo-mavili takımın  2 Süper yıldızına bu kez İngiltere’nin köklü kulübünden çok ciddi bir teklif geldi.

İSTANBUL’DA ÇOK ÖZEL BULUŞMA




BU sezon teknik direktör Pochettino ile müthiş bir performans sergileyen ve bugün Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Ajax ile karşılaşacak olan Tottenham, geçtiğimiz hafta Yusuf ve Abdülkadir için İstanbul’a geldi. Burada Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ile buluşan Tottenham yetkilileri 2 genç yıldızı bordo-mavililerden resmen istedi. Yapılan görüşmede İngiliz yöneticilerinin Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür için Trabzonspor’a 45 milyon Euro’luk bir teklif yaptığı belirtildi.

MENAJERLER İŞİ BOZMAK İSTİYOR

TOTTENHAM heyetinin bu teklifini değerlendirmeye alan bordo-mavili kurmayların önümüzdeki günlerde iki yıldızın geleceğiyle ilgili kararı verecekleri ifade edildi. Öte yandan eski başkanlar Muharrem Usta ve İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde kulübü milyonlarca Euro zarara uğratan menajerler Metin Korkmaz ile Özkan Doğan’ın bu transferi bozmak için harekete geçtikleri ortaya çıktı.




BU TARZ ADAMLARA KAPILAR KAPALI

KORKMAZ ve Doğan’ın, bu transfer için aracı olan Brezilyalı menajerleri devre dışı bırakmak için her yolu denedikleri kaydedildi. Bilindiği gibi başkan Ahmet Ağaoğlu göreve geldiği ilk günden itibaren bu tarz menajerleri kulüpten uzaklaştırmış ve, “Yıllarca kulübü soyup soğana çevirmişler. Artık bu kapıdan hiçbir giremez. Bizim İzleme Komitemiz var. Onların raporu doğrultusunda oyuncu alırız ya da satarız” demişti.




Haber: Osman BAŞKIR
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap