SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Toroğlu, ''Trabzonspor'un bir penaltısı verilmedi'

Toroğlu, ''Trabzonspor'un bir penaltısı verilmedi'

05 Mart 2018 Pazartesi - 22:11




A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Trabzonspor - Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi.





Maçta bir gol olana kadar bir şey olmaz ama gol olduktan sonra çok şey olur. Kısır bir maç oluyor. İki taraf da bir enteresan. Talisca maçın en net pozisyonuna girip değerlendiremedi. Şimdiye kadar birbirlerine yoklama macunları atıyorlar.

Talisca'nın pozisyonunda kalecinin iyi kurtarışının yanı sıra oyuncunun kaçırışı ön planda. Onu Onur tutmadı, Talisca kaçırdı.

Rıza hocanın Rodellaga'yı oynatmamasını anlamıyorum. Şu N'Doye'u gördükten sonra ben kesin Rodellaga derim. İlk hamleyi Şenol hoca yapacaktır. Sonrasında Rıza hoca hamle yapar.

0-0'da Trabzonspor'un hiçbir avantajı yok. İşlerine yaramaz. Ancak Şenol hoca beraberliğe çok da üzülmez. Trabzonspor kazanırsa 3 sıra birden yükselecek.

Maç sonu açıklamaları...

"Bana göre iki takım arasında bariz bir kalite farkı var. Trabzonspor takımı Ersun Yanal döneminde de Rıza Çalımbay döneminde de ısıramıyor. Trabzonspor maçlarında çıkıyorum dolaşıyorum çay içiyorum ama mesela Sivasspor çatır çatır oynuyor. Akhisarspor farklı işler yapıyor''


"Talisca'nın pozisyonu daha yeri gelmedi ama net penaltı"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap