SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Tonydinho; 'Kadıköy golcü görecek'

Tonydinho; 'Kadıköy golcü görecek'

Karadeniz Özel

24 Nisan 2019 Çarşamba - 09:35




Tonydinho’dan Fenerbahçe maçı öncesi iddialı sözler.





Karadeniz Gazetesi / Özel Haber / Son haftalardaki başarılı performansıyla Trabzonspor’u adeta sırtlayan Anthony Nwakaeme, Karadeniz’den İsmail Düzgün’e konuştu. Derbi maça çok iyi hazırlandığını söyleyen Nijeryalı yıldız, “Fenerbahçe Kadıköy’de 22 yıldır yenilmiyormuş. Her şeyin bir sonu vardır. Cumartesi günü kazanmaya gidiyoruz” dedi

F.BAHÇE MAÇINI İPLE ÇEKİYOR

Trabzonspor'da son haftaların yükselen yıldızı Anthony Nwakaeme, Fenerbahçe maçına özel olarak bileniyor. Antrenmanlardaki hırsı ve etkili performansıyla zorlu maç öncesinde bordo-mavili ekipte teknik heyetin yüzünü güldüren Nijeryalı sol kanat, Fenerbahçe maçını iple çekiyor. Nwakaeme, maçın zor geçeceğini ancak kazanan tarafın kendileri olacağını söyledi.

HER ŞEYİN BİR SONU VARDIR

Başarılı oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: “Fenerbahçe ile zorlu bir maç oynayacağız. 22 yıldır rakibimizi deplasmanda yenemediğimizi öğrendim. Her şeyin bir sonu vardır. Cumartesi günü Kadıköy’e kazanmaya gidiyoruz Kendimi çok iyi hissediyorum. Seri galibiyetlerimize bir yenisini daha ekleyeceğimize inanıyorum. Trabzon’da oynanan ilk maçta şanssızdım, bu kez farklı olacak.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap