SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Todor Nedelev Trabzonspor transferini duyurdu!

Todor Nedelev Trabzonspor transferini duyurdu!

04 Temmuz 2020 Cumartesi - 18:47




Botev Plovdiv futbolcusu Todor Nedelev, Trabzonspor'dan teklif aldığını ve sezon sonunda yönetimle görüşeceğini söyledi.





Botev Plovdiv takımında forma giyen Todor Nedelev, Trabzonspor'dan teklif aldığını açıkladı ve sezon sonunda yönetimle görüşeceğini söyledi. 

2019 yılında da bordo mavililerin gündemine gelen Todor Nedelev 2014 yılında Mainz'e 2.8 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Bulgar basınına konuşan Todor Nedelev, "Trabzonspor'dan teklif aldım. Sezon sonunda yönetimle görüşeceğim. Eğer Trabzonspor'un teklifi yeterince iyi olursa bunu değerlendireceğim. Açık konuşmak gerekirse yurt dışında oynamamın zamanı geldi." ifadelerini kullandı.

Todor Nedelev kimdir?




2017 yılında Mainz'den Botev Plovdiv'e transfer olan Todor Nedelev'in kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Kanat mevkinde görev yapan Todor Nedelev bu sezon Botev Plovdiv formasıyla ligde oynadığı 24 maçta 7 gol attı ve 3 asist yaptı. 

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap