SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Todor Nedelev; ''Bir aloya ordayım''

Todor Nedelev; ''Bir aloya ordayım''

02 Eylül 2020 Çarşamba - 12:37




Todor Nedelev, “Trabzonspor’a transferi kapandı” diyenlere şu cevabı verdi: ''Bir aloya ordayım''





Bulgar kulübü Botev Plovdiv’de sağ kanat ve forvette görev yapan 27 yaşındaki oyuncu, “Trabzonspor'un teklifini geri çevirmedim. Reddettiğim dedikodusu nereden çıktı, bilmiyorum. Transfer dönemi devam ediyor” dedi.

Bulgaristan’da Trabzonspor’dan telefon bekleniyor…  Botev Plovdiv’de sağ kanat ve forvette forma giyen Todor Nedelev, Bordo-Mavili kulübe transferi için yanıp tutuştuğunu açıkladı. Bulgar Milli Takımı’nda 28 maçta 2 gole imza atan 27 yaşındaki forvet, ülke basınına verdiği demeçte Trabzonspor’da oynama hayalinden vazgeçmediğini söyledi.

HAYAT DEVAM EDİYOR

Hakkında çıkan transfer dedikodularına cevap veren Nedelev, “Trabzonspor'un teklifini geri çevirmedim. Reddettiğim dedikoduları nereden çıktı, bilmiyorum, Trabzon hakkında birçok şey yazıldı. Hayat devam ediyor” şeklinde konuştu.

İMZA NEDEN OLMASIN

“Botev ile bir yılımız daha var” diyen Todor Nedelev, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şimdilik kalıyorum ama transfer dönemi zaten eylül ayı sonuna kadar. Her şey müzakerelerle ilgili. Koşullar hem bana hem de Botev'e uygun olursa, bir transfer gerçekleşebilir.”

Todor Nedelev
Yaş: 27
Boy: 1,76 m
Uyruk: Bulgaristan
Mevki: Forvet - Sağ Kanat
Ayak: Sol
Kulübü: Botev Plovdiv

Beğendim
5
Sevdim
1
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap