SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Timothy Weah’ı ister misiniz?

Timothy Weah’ı ister misiniz?

21 Mayıs 2020 Perşembe - 11:15




Lille’in 2000 doğumlu genç yeteceği Timothy Weah'ı Trabzonspor'a 1 ya da 2 sezonluğuna kiralamaya hazır olduğu öğrenildi. Lille'in Timothy Weah'ın bordo mavili formayla şans bulup, pişmesini planladığı kaydedildi.





Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Avrupa'daki bazı takımlar genç yıldız adaylarını bize öneriyor” açıklamasını yaptı… bordo-mavililerin genç oyunculara verdiği şansın dikkatleri üzerine çektiğini itiraf etti.

Bu oyunculardan birisinin ise Yusuf Yazıcı’nın gittiği Lille’in 2000 doğumlu genç yeteceği Timothy Weah olduğu ortaya çıktı. Milan’ın efsane oyuncusu George Weah’ın oğlu olan Timothy’ye PSG’den almak için 10 milyon Euro ödeyen Lille’in beklentileri karşılayamadığı için 1 ya da 2 sezon boyunca Trabzonspor’da forma giymesini teklif ettiği bildirildi.

Weah’ın Trabzonspor’da oynadığı dönemde tüm masraflarının Lille tarafından karşılanacağı sadece belirli oranda forma giymesini istediği bildirildi.

Yusuf Yazıcı’nın yanı sıra Uğurcan ve Abdülkadir’in de gelişimlerini izleyen Lille’in 2000 doğumlu Weah’ın da Trabzonspor’da aynı patlamayı yapabileceği inancı olduğu kulübe iletildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap