SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Thauvin geliyor! Menajeri Trabzonspor’u açıkladı!

Thauvin geliyor! Menajeri Trabzonspor’u açıkladı!

30 Ocak 2023 Pazartesi - 14:23




Sözleşmesinin dondurulması gündemde olan Edin Visca’nın yerine Trabzonspor’un gündeminde Florian Thauvin var. Görüşmeler menajeri tarafından doğrulandı.





Fransız programı Late Football Club'a verdiği röportajda menajeri Bruno Satın oyuncusunun ücret taleplerinin çok yüksek olduğunu itiraf etti. Tigres’e istediği rakamı verdiği için gittiğini itiraf etti. Ancak Meksika Ligi’nin seviyesinden memnun olmadığı için ayrıldığını söyledi. Artık ücretini düşürmesi gerektiğini kabul ettiğini itiraf etti. 

Thauvin, 4-4,5 milyon avroluk bir maaş istiyordu. Geçen yıl sakatlığı onu uzun süre dışarıda tuttu. Ona bu parayı vermek istemedi. Meksika’da buldu. Gitti. Pişman oldu. Sözleşmesini feshetmek için kulübe avukatıyla girmek zorunda kaldı.

Avrupa’ya dönmek, Avrupa’da oynama, şampiyonluk için oynamak istiyor. Bahsettiğiniz (Trabzonspor, Celta de Vigo, San Jose ve Botafogo) takımların bazılarıyla görüştüm. Bazılarını ben de ilk kez duyuyorum. Brezilya ve ABD’ye gitmektense Türkiye’yi tercih ediyor. İspanya tabii ki önceliği.

Beğendim
17
Sevdim
8
Beğenmedim
5
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap