SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Tevfik Fikret Kaynar’la 3 soru 3 cevap

Tevfik Fikret Kaynar’la 3 soru 3 cevap

13 Eylül 2023 Çarşamba - 12:12








1) Yeni transferler Batista Mendy, Paul Onuachu, Nicolas Pepe geldi. Takımda rekabet bir hayli fazlalaştı. Bu oyuncular ne kadar katkı sağlar?

İzlemeden bir şey söylemek doğru olmaz. Genel olarak konuşmak gerekirse ben bu yapılanmaya biraz karşıyım. Bu transferler çok iyi oynasa şampiyon mu olacağız? Rizespor maçından sonra protesto edildi, buna karşılık mı yapıldı yoksa başarının gelmesi için mi yapılıyor? Eskiden 30 yaşından sonra alınan oyuncular bir ümitle alınırdı, şimdi ise yapılan transferler 30’un altında olunca gelecekte umut olur diye düşünüyoruz. Ancak şimdikilerin günü kurtarma peşinde olduklarını düşünüyorum. Abdullah Avcı zamanında şampiyon olan takım hormonlu bir şekilde büyümüştür. Hormonlu büyüdüğü için şimdi sıkıntıları çekiyoruz. Hocadan umutluyum ama neredeyse ligin ortası geldi hala arayış içindeyiz. Üç büyükler 1 adım hatta 2 adım öndeler. Bunun da nedeni Trabzon Avrupa kupalarına katılamadığı için sezonu geç açtı. Trabzonspor henüz rakiplerinin seviyesinde değil.

2) Kısa bir süre önce 11 kurmakta zorlanan Bjelica’nın eli şimdi güçlendi, neredeyse her mevkide iki oyuncu var. Bu takıma nasıl yansır?

Gelen adamlar Ronaldinho değil. Geri dörtlüde en iyi oyuncumuz Hugo’yu verdik, böyle bir oyuncu alamadık. Bir de ruhla oynayan oyuncumuz yok. Milli takım gibi takımımız yabancılaştı. İnşallah ben yanılırım takımımız başarılı olur. Başarısız olunca aksi halde bu taraftar durduramazsın. Rize maçında görülen tepkinin daha fazlası olur. Tavsiyelerle transfer yapıyoruz. Tavsiyelerle alınan oyuncuların başarısı bu kadar olur. Kısa zamanda çok transfer yapıldı. Bu transferler kısa zamanda olduğu için yanlış kararlar da verilmiş olabilir.

3) Beşiktaş’la hafta sonu derbi maçı var. Sakatlar döndü, yeniler katıldı. Bu olumlu tablo, derbide Trabzonspor’a ne kadar yansır?

Ümitli değilim ama muhakkak takıma yansıyacaktır. Oyuncular birbirini tanımıyor. Adamlar yeni geldi belki de tek idmanla maça çıkacaklar. Ne kadar randıman verirler bilemeyiz. Bekleyip göreceğiz. Maçı izleyip takımın durumunu değerlendirmek daha iyi olacaktır. Fakat Beşiktaş, Trabzonspor’a göre daha hazır konumda. Onların bir adım önde olduğunu söyleyebiliriz. Beşiktaş’ın ve Milli takımın oyuncuları Aboubakar, Onur Bulut, Rashica, Amartey derbide performanslarıyla öne çıkacaktır. Şenol Güneş nokta transferler yapıyor, biz ise hala arayış içerisindeyiz. Biz takımımızı seviyor ve destekliyoruz. Ama görüneni de söylemekte fayda var. Bu derbi Trabzonspor için zor olacak, okuldan ve mahalleden çocukluk arkadaşım olan Şenol Güneş için ise daha zor olacak.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap