SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Tevfik Fikret Kaynar’la 3 soru 3 cevap

Tevfik Fikret Kaynar’la 3 soru 3 cevap

08 Eylül 2023 Cuma - 11:58




Yazarımız Tevfik Fikret Kaynar Trabzonspor'u değerlendirdi!





1) Geride kalan 4 haftada Trabzonspor'u nasıl değerlendirirsiniz? Artıları, eksikleri neler?

İLK 4 haftada Trabzonspor kötü bir başlangıç yaptı. İyi bir fikstür avantajı vardı ama bunu değerlendiremedi. Trabzonspor huzur arıyor. Huzur şart. Çünkü huzur olmadan başarı olmaz. Hocaya not vermek gerekirse, hoca da takımı henüz tanıyamadı, hala tanıma evresinde. Ben hocanın yerinde olsam elimdekileri değerlendirmeye çalışırım. Önümüzde Şenol Güneş örneği var. Cenk Tosun sakatlıktan çıktı, onu kazanmaya çalışıyor. Tayfur Bingöl de kazanılmaya çalışıyor. Bu taraftan Necip’i kazandı. Bunlar hep bir artıdır. Şenol Güneş bunlara dokundu, oyuncular da oynadıkça kendini buldu. Şenol Güneş örnek alınmalı. Herkes Umut Bozok’un üstüne giderken hocanın umutla ilgili düşüncülerine de katılıyorum. Yönetime gelirsek, morali daha yüksek olmalı ve bunu da takıma yansıtmalı.

2) Bu sezon 10 transfer yapıldı. 3 ya da 4 oyuncu daha alınacak. Bu bölgeler nereleri olmalı. Transfer edilenler yeterli kapasitede mi?

MENAJERLER değişik oyuncuları lanse ediyor. Bize işe yaramayacak, gelecekte bu kulübe faydası olmayacak kişiler bunlar. Kadroya bakarsak elbette şu anki oyuncular yetersiz. Ritim olarak oyuncular birbirine adapte olamıyor, aynı ritme sahip değiller. Ancak oyuncu transferine de karşıyım. Eldekileri değerlendirmek lazım. Transfer yapılsa maddi anlamda kulübe yük binecek. Kendimizi kandırmayalım, bu kadroyla, bu çalışmayla şampiyonluk hayal. İlle de transfer yapılacaksa bize pivot santrfor, orta sahaya da iki oyuncu yeterli olur.

3) Milli aranın ardından Beşiktaş maçı var. Nasıl bir maç bizi bekliyor? Hocanın oyun planı Trabzonspor'un oyuncu yapısına uygun mu?

TRABZONSPOR’A not vereceğimiz bir maç bizleri bekliyor. Trabzonspor’un geleceği bu maçta belli olabilir. Hoca takımı kurarken güzel bir rötuş yapmalı. Derbiyi bu açıdan değerlendirebiliriz. Yenilgi halinde hocayla yollar bile ayrılabilir. Ancak 3 puan alınırsa gelecek adına daha net bir şeyler söyleyebiliriz. Beraberlikte ise ne şiş yanar ne kebap. Üç büyükler iyi gidiyor, 1 puan iki takımı da pek mutlu etmez. Hocanın oyun planını ben anlayamadım. Bir pres yapıyor geriden karşılıyor. Geriden karşılamak her zaman tehlikelidir. Dikkat etmek lazım.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap