SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Tek aday çıkarılması gerek!

Tek aday çıkarılması gerek!

11 Mart 2018 Pazar - 16:06




Trabzonspor’da başkan adaylığı için ismi geçen Mehmet Yiğit Alp, açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor’da başkan adaylığı için ismi geçen Mehmet Yiğit Alp, açıklamalarda bulundu.

Kongre kararının zamanlamasına dikkat çeken Alp, ''Trabzonspor için geç kalınmış bir karar. Aday olacakların çalışmak için vakti yok. Bu kararı keşke zamanında alabilselerdi. Galatasaray maçından sonra da söylemiştim, galibiyet sonrası bu kararları almak daha doğrudur diye...''

Trabzonspor’un bu süreçte tek aday çıkarması gerektiğini belirten Alp, ''Trabzonspor’u bu hale düşürdükten sonra bu kararı almak için çok geç. Başkan adayı için söyleyebileceğim tek şey kırgınlıklar, küskünlükler, dargınlıklar bırakılıp Trabzonspor’un geleceği için şehrin ortak aklının bir isim üzerinde birleşip tek aday çıkartması lazım'' dedi.

''Muharrem Usta, Trabzonspor'u tamamen bitirmiştir''

Trabzonspor eski yöneticisi Mahmut Aksu, ''Muharrem Usta görevini yapmıştır. Görevini yapmanın rahatlığı içinde ayrılabilir. Trabzonspor’u bitirme görevini tamamlamıştır. Trabzonspor’u tamamen bitirmiştir. Görevli gelmiştir. Kimin adamı olduğunu bilmiyorum ama Trabzonspor’u tamamen bitirmiştir. Bana göre diğer başkanların resimlerinin yanından resminin indirilmesi ve disiplin kuruluna verilip ihraç edilmesi lazım. Diğer başkanların yanına onun resmini asmak diğer başkanlara hakarettir'' dedi.


Hacısalihoğlu: Çare kriz yönetimi

Camianın önemli isimlerinden Hayrettin Hacısalihoğlu, Olağanüstü kongrede seçilecek yönetimin görev süresinin 8 ay olduğunu hatırlatarak bu sürecin iyi değerlendirilmesi gerektiği konusunda uyardı. Hacısalihoğlu, ''kriz yönetimini ortaya atan ilk kişilerden biri de benim. Seçim kaygısı olmadan acı reçeteyi uygulayacak. Aralık ayında görevi gönül rahatlığı içerisinde bundan sonra da bunları uygulayacak kişilere bırakarak ayrılması gerekir. Bunu ancak bir kriz yönetimi yapar'' dedi.

Divan başkanı da aynı fikirde

Bu arada Divan Başkanı Ali Sürmen, yönetimin kongre kararı almasının kötü değil iyi yönlerine bakmaları gerektiğini belirterek, Trabzonspor'un bir başkan adayına değil, kulübü birlik ve beraberlik içerisinde bu sıkıntılardan kurtaracak bir konsorsiyuma ihtiyacı olduğunu söyledi.

Özkan Sümer de kriz yönetimine sıcak bakıyor


Camianın önemli isimlerinden Özkan Sümer de, kriz yönetimine, ''Kaotik bir ortam var şu an da. Bu kriz yönetimi benim fikrimdi epey bir zaman önce. Çünkü Şu an da gelecek yönetim aralık ayında yine bir genel kurul yaşayacak. Bu dönem geçiş dönemi olarak düşünülürse Trabzonspor’un ihtiyaçlarını ilkesel boyutta ele alabilecek ve bu yönde gerekli desteği bulabilecek bir kriz yönetimi. Bunun anlamı budur. Bu kriz yönetimi her hangi bir yerden olmaz'' sözleriyle destek verdi.

Kaynak: Fotospor

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap