SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Tayfun Cora, bugünkü maçı Karadeniz’e değerlendirdi

Tayfun Cora, bugünkü maçı Karadeniz’e değerlendirdi

06 Mayıs 2019 Pazartesi - 11:20




Tayfun Cora; 'Trabzon kazanır Avrupa'ya gider'





Trabzonspor bugün tempolu oynayacaktır. Eğer maçı koparabilirse farklı kazanacaklardır. Bugün Bordo-Mavililer maçı rahat kazanır”

Trabzonspor'un ve Kayserispor’un eski futbolcusu Tayfun Cora, bugün oynanacak olan Trabzonspor-Kayserispor maçını Karadeniz’e değerlendirdi. Trabzonspor’un kendi sahasında rahat bir oyun oynayacağını ifade eden Cora, “İki dost kulüp karşı karşıya gelecek. Trabzonspor’un Avrupa hedefi var. maça tempolu başlayacaklardır. Tempoyu yakalarlarsa erken golü bulurlar” dedi

Trabzonspor'un golü erken bulması ve maçı koparması durumunda farkın gelebileceğini de ifade eden Cora, “Trabzonspor’un skoru bulduktan sonra oyunu tutamama sorunu var. Eğer Bordo-Mavililer maçı koparırsa fark
olur. Yani Trabzonspor oyunu kendi sahasında tutmak yerine hücum ederse rahat bir galibiyet alır ve Avrupa kupalarına da katılır” ifadelerini kullandı.

TAKIMIN durumu hakkında da konuşan Tayfun Cora şu ifadeleri kullandı; “Trabzonspor ligin ikinci yarısında daha çok genç oyunculara şans vermeye başladı. bu da alt yapıdaki çocukların önünü açtı. Onları daha başarılı olmaya teşvik etti. Bordo-Mavililer’de bu sezon bu gençlerin sayısı son 2-3 haftada daha da artarsa gelecek sezonun takımı yapılmaya başlanır”

“Trabzonspor gelecek sezon için 2-3 takviye yapması gerekir. Elindeki oyuncularla da güzel bir kadro oluşur. Daha başarılı bir takım ortaya çıkacaktır. Ama ben kaptanın Trabzonlu bir oyuncu olmasını isterim. Sonuçta daha çok sorumluluk alınır. Sosa da kaliteli bir futbolcu ama kaptan Trabzonlu olmalı”

“Bu sezon Teknik Direktör Ünal Karaman başarılı bir sezon geçiriyor. Bunda yardımcı antrenör Hüseyin Cimşir’in de büyük katkısı var. Ben Ünal hoca ve ekibi ile devam edileceği düşüncesindeyim. Gidişat onu gösteriyor. Ama futbolda her şey olabilir. İyi futbol oynuyoruz. Gelecek sezon da bu ekip kalırsa hocalık seviyelerini daha yukarı çıkaracaklardır”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap