SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Tarih değiştirmeye ramak kalmıştı, o talihsiz gol nasıl oldu?

Tarih değiştirmeye ramak kalmıştı, o talihsiz gol nasıl oldu?

Karadeniz Özel

29 Nisan 2019 Pazartesi - 10:36




Uğuran Çakır o anları Karadeniz'e anlattı.





Karadeniz Gazetesi / Özel / Osman BAŞKIR //  Trabzonspor, Kadıköy’deki 22 yıllık kabusu bitirmeye o kadar çok yaklaşmıştı ki… Ama yine olmadı.

Son saniyede gelen gol, ev sahibi Fenerbahçe’ye 1-1’lik beraberliği getirirken, bordo-mavili futbolcuları ise adeta yıktı. O anlarda neler yaşandı?. Karadeniz derbi mücadelesinde yaptığı mükemmel kurtarışlarla ‘maçın adamı’ olmaya çok yaklaşan kaleci Uğurcan Çakır’dan o anları dinledi. İşte Fırtına’nın genç file bekçisinin ağzından Fenerbahçe-Trabzonspor derbisinin son saniyeleri: Maçı kazanacağımıza çok inançlıydık

SON saniyeleri saymaya başladık. Sosa ile Valbuena ikili mücadeleye girdi. Valbuena’nın top eline çarpmasına rağmen hakem bizim aleyhimize faul verdi. Valbuena orta şut karışımı topu bizim kaleye gönderdi. Eljif Elmas’ın top eline çarpacağını düşündüğüm için çıkmadım. Aslında alabilirdim. Tereddütte kaldım. Top kimseye çarpmadan ağlara gitti. Tek üzüntüm 22 yıllık talihsizliği bitirmeye bu kadar yaklaşmışken, bunun elimizden kaçması. Ancak biz iyi bir takımız. Daha 4 hafta var. Tüm maçları kazanıp ligi en iyi yerde bitireceğiz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap