SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Taraftarı görmek için sabırsızlanıyorum

Taraftarı görmek için sabırsızlanıyorum

10 Ağustos 2019 Cumartesi - 12:11




İlk maçında golünü atan Trabzonspor’un yeni golcüsü Sörloth, bordo mavili taraftarlarla buluşmak için sabırsızlanıyor.





İlk maçında golünü atan Trabzonspor’un yeni golcüsü Sörloth, “ilk yarı kötüydü. 2-0 bitemezdi. İkinci yarıda takımımız ciddi bir karakter gösterdi. Asla pes etmediğimizi gösterdik. İkinci maçta daha iyi olacak işler.  İkinci maçra içinde daha iyisini yapabiliriz. Taraftarlarımız için harika dediler. Bunu görmek için sabırsızlanıyorum” sözlerini kullandı.

Taraftarlar gece yarısı havalimanına geldi

Sparta Prag ile karşılaşarak 2-2 berabere kalan Trabzonspor gece geç saatlerde özel uçakla şehre döndü. Kafileyi havaalanında bordo mavili taraftarlar coşkuyla karşıladı. Gece saatleri olmasına rağmen takımlarını yalnız bırakmayarak karşılayan taraftarlar meşalelerle tezahüratlarda bulundu. En büyük ilgiyi gören Abdülkadir Ömür oldu.

Gurbetçiler, Sparta Prag maçını dolduracak

Gelecek hafta Trabzon’da oynanacak Sparta Prag maçı için özellikle yaz tatili için şehirde bulunan Trabzonlular seferber oldu… özellikle PassoLig uygulamasının olmadığı ve kağıt biletle maça girilebilecek olması nedeniyle Sparta Prag maçı için ciddi bir seyirci beklentisi içine girildi. Pek çok gurbetçi taraftarın yaz aylarında şehre geldiği ve o dönemde lig maçı olmadığı için PassoLig çıkarmadıkları hatırlatıldı.


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap