SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Taraftar ve camiadan yönetime çağrı var: Metin Aktaş’ı harcamayın

Taraftar ve camiadan yönetime çağrı var: Metin Aktaş’ı harcamayın

05 Ağustos 2020 Çarşamba - 12:47




Eddie Newton’un ‘Ekibimi İngiltere’den oluşturacağım’ açıklaması bordo-mavili camiada, “Uğurcan Çakır’ı 2 sezonda parlatan, 30 milyon Euro’luk kaleci yapan Metin Aktaş gönderilecek mi?’ sorularını gündeme getirdi. Yönetimin böyle bir hata yapmayacağını düşündüklerine dile getiren taraftarlar, “Böyle bir karar kendi ayağımıza kurşun sıkmaktır. Yönetim çıkıp Metin Aktaş’ın göreve devam ettiğini açıklamalıdır” dediler.





METİN Aktaş yeni sezonda teknik ekipte olmayacak. Bu iddia son iki gündür bordo-mavili kulislerde dilden dile dolaşıyor. Nedeni ise, yeni teknik direktör Eddie Newton’un, “Yardımcılarımı İngiltere’den getireceğim” açıklamaları. Bu söylenti kulislerde bomba etkisi yaratırken, taraftarlar sosyal medya üzerinden yaşananlara tepki gösterdi. Trabzonspor’un kaleci konusunda son 2 sezonda tarihinin en parlak dönemini yaşadığına dikkat çeken taraftarlar bu duruma şu sözlerle eleştirdi:

“Altyapıdan gelen Uğurcan Çakır’ı 2 sezonda dünya markası yaptı. Avrpa devleri onun peşinde. 30 milyon Euro’dan kapı açıyoruz. Erce’nin Uğurcan’dan farkı yok. Arda Akbulut U21 Milli Takımı’nın kalecisi. Bu başarıların mimarı Metin Aktaş. Onunla ilgili bazı söylentiler kulağımıza geliyor. Biz bunların doğru olmadığın inanıyoruz. Yönetim böyle bir hatanın içinde olamaz. Olmamalı. Metin Aktaş’ı baş tacı etmemiz gerekirken, gönderirsek tarihin en büyük hatası yaparız.”

43 yaşında olan Metin Aktaş’ın yakın çevresine, “Trabzonspor bizim yuvamız. Eğer böyle bir karar alınırsa saygı duyarız. Geri kalanı ise kamuoyunun takdirine bırakırız” dediği öğrenildi.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap