SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sviatchenko Çarşamba Trabzon'da olur

Sviatchenko Çarşamba Trabzon'da olur

22 Eylül 2020 Salı - 12:02




Trabzonspor, stoper Erik Sviatchenko transferinde yeni bir hamle daha yaptı. Bordo-mavililer, Erik Sviatchenko için kulübü Midtjylland’a bonservis bedeli olarak 1 milyon 700 bin Euro önerdi ve beklemeye geçti. Danimarka basını 28 yaşındaki stoperin Çarşamba günü Trabzon’da olacağını iddia etti





FIRTINA, kanayan yara olarak gördüğü stoper bölgesi için çok istikrarlı bir isimle anlaşmaya çok yaklaştı. Bir süredir Danimarka ekiplerinden FC Midtjylland’ın formasını giyen Erik Sviatchenko ile görüşen bordo-mavililer, bonservis konusunda önemli bir adım daha attı. Daha önce 28 yaşındaki stoper için 1.1 milyon Euro öneren Trabzonspor, bu rakamı 1 milyon 700 bin Euro’ya çıkardı. Midtjylland Kulübü bu öneriye kabul ederse Ukrayna asıllı Danimarkalı Erik Sviatchenko imza için Trabzon’a çağrılacak. Sviatchenko için Danimarka basınından da iddialı açıklama geldi. Yapılan haberde, deneyimli stoperin yarın (23 Eylül Çarşamba) Trabzon’a gideceği duyuruldu.
Midtjylland ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Erik Sviatchenko bugüne kadar oynadığı 217 karşılaşmada 20 gol 17 asistlik performans sergiledi.

Beğendim
13
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap