SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Süper lig’i biliyor Jönsson’u alın

Süper lig’i biliyor Jönsson’u alın

13 Ağustos 2020 Perşembe - 17:44




Menajerler, Konyaspor’dan ayrılan Danimarka’lı orta sahayı Fırtına’ya önerdi...





Ön liberoya takviye yapmak isteyen Trabzonspor için sürpriz bir isim gündeme geldi. Bonservisi elinde olan Jens Jönsson, bordo-mavililere tavsiye edildi. Menajerlerin, “Süper Lig’i iyi biliyor. Trabzonspor’da çok başarılı olur. Başka isim aramanıza gerek yok” dediği öğrenildi

Trabzonspor'a, kuzey ülkelerinden bir oyuncu önerisi geldi. Obi Mikel ve Ndiaye’nin gidişi sonrası ön liberoda arayışlara giren bordo-mavili kurmaylara sürpriz bir isim teklif edildi. Menajerler, Konyaspor’dan ayrılan orta saha futbolcusu Jens Jönsson’u Trabzonspor’a önerdi. Menajerlerin, “Süper Lig’i iyi biliyor. Trabzonspor’da çok başarılı olur. Başka isim aramanıza gerek yok” dediği öğrenildi. 27 yaşında 1.82 boyunda olan Jönsson, orta sahanın her bölgesinde görev yapabiliyor. Sağlam fiziği ve ikili mücadelelerdeki başarısıyla tanınan Danimarkalı orta saha, geçtiğimiz sezon Konyaspor’da 32 lig maçında forma giydi. Jens Jönsson, 1 gol 1 asistlik katkı sağladı. Jönsson 21 mez de Danimarka U21 takımında oynadı.

Beğendim
1
Sevdim
4
Beğenmedim
6
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap