SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sturridge Trabzonspor'da ne yaptı? İşte performansı

Sturridge Trabzonspor'da ne yaptı? İşte performansı

02 Mart 2020 Pazartesi - 16:12




Trabzonspor sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Daniel Sturridge ile bugün itibariyle yollarını ayırdı. İngiliz oyuncu, bordo-mavili takımda görev yaptığı 16 resmi maçta 7 gol atıp 4 asist yaptı.





Trabzonspor sezon başında büyük umutlarla Daniel Sturridge'i transfer etmişti. Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Liverpool'dan ayrıldıktan sonra Trabzonspor ile anlaşan İngiliz oyuncu bugün itibariyle resmen bordo-mavili takımdan ayrıldı.

11 gol katkısı

İngiliz oyuncu, Trabzonspor'da görev yaptığı 16 resmi maçta 7 gol atıp 4 asist yaptı. Sturridge, Süper Lig maçlarında ise 7 kez ilk 11'de sahaya çıkarken toplam 11 müsabakada görev aldı ve 4 gole imza attı.

Deplasmanda 2 gol

Sturridge, Ziraat Türkiye Kupası'nda Altay ile oynanan iki maçta 3 gol atarken Süper Lig'de Kayserispor'a 2 gol ayrıca Gaziantep FK ve Başakşehir'e 1 gol attı. İngiliz oyuncu deplasmanda sadece İzmir'de Altay karşısında ve İstanbul'da Başakşehir karşısında gol atabildi.

Maçların %41'inde oynayabildi


Trabzonspor bu sezon toplam 39 resmi maça çıkarken Sturridge sadece 16 maça çıktı ve %41 oranında katılım sağladı. Sakatlığı nedeniyle kaçırdığı maçlar bulunan Daniel Sturridge, Trabzonspor ile anlaştığı dönemde 2 milyon Euro imza parası ve yıllık 1,5 milyon Euro garanti ücret alacağı açıklanmıştı. İngiliz oyuncunun yaklaşık attığı her bir golü neredeyse 500 bin Euro'ya mal olmuş oldu.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap